Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vai daži cilvēki nekad nepieaug un vai visiem VAJAG pieaugt?

 
Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Šodien aizdomājos,dažas dienas pēc savas 26ās dzimumdienas,ka vēl 4 gadi un,šausmas,jau 30. Manā šodienas uztverē drausmīgs cipars. :D Pēdējā laikā, pat negribot,aizdomājos,ko tad nozīmē "pieaugt" . Kur ir tā robeža,kad no pusaudžu trakošanas tu pārēj uz ko nopietnāku un vai visi cilvēki iziet cauri šai frāzei un vai visiem tas ir vajadzīgs?
Skatos uz savām kolēģēm - vienai tikko palika 30, pēc skata, uzvešanās,ģērbšanās mierīgi var noturēt par knapu 20gadnieci - Converse,nošļukušas džinsas utt. Ir mums viena,kura,kad uzzināju viņas vecumu,mani nošokēja. 35 gadi. Skaļa,vulgāra,nesmādē krekliņus ar Simpsoniem,mūždien "postē" Facebokā bildes no katras piektdienas,3 naktī ar alus glāzi rokā un izstieptu vidējo pirkstu. Nu tāds tipisks tīņu uzvedības paraugs. Protams,cilvēki ir dažādi,katrs lai dzīvo kā vēlas,bet man dažbrīd, strādājot ikdienā kopā, gribās viņai pateikt - sieviete,tev ir 35 gadi, pieaudz!!!! Nu jā,varbūt es esmu iestīdzējis nūģis,kas neko nejēdz,tik vien kā gudri filozofēt... Bet..vai jūs jūtat,kā pieaugat? Vai mainās jūsu domas,prioritātes? Vai lietas,kas agrāk likās coool,tagad liekas stulbas un nevajadzīgas?

Tātad - vai jūs pieeaugat? Domās,stilā,dzīvē....
01.09.2013 05:18 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ne jau apgeerbs liecina par briedumu, bet gan tas, kas ir smadzenju podaa. Vispaar kas tas par uzskatu, ka sievietei peec triisdesmit ir jaapaarveershaas par tanti? Labi, ka arii lv pamazaam saak atmirt taa tradiicija. Ja vien neraada uuberkrunkainu dziljo dekoltee kopaa ar sazuvushaam kaajeleem minisvaarkos, kuri knapi apsedz peecpusi, apgeerbs ir tikai un vieniigi cilveeka pasha gaume un patika. Protams, darba etikjete ir jaaieveero un kedas uz operu nevajadzeetu vilkt. Un skaljums arii nav atkariigs no gadiem. Ir taads cilveeku tips - izteiktie holeerikji, kuri ar gadiem klusaaki nekljuust. Taads ir vinju temperaments jau no beerna kaajas. Es savos teju 30 neesaaju tos pashus autores aprakstiitos nosljukushos dzinsus, converse kedas un juutos ljoti labi. Tas nekaadi neietekmee manu speeju sabalanseet budzjetu, veidot gjimeni un nepadara manu riiciibu tiinisku.
01.09.2013 05:43 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-:D:D
Man rodas iespaids,ka tie 30 !!ir kaut kas taads,ka gandriiz tuvu tantuku vecumam!:D
01.09.2013 06:11 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Dažas te tiešām laikam domā, ka 30 ir laiks, kad jau būtu jādomā par miršanu un kapa vietiņas piemeklēšanu. :D Es saprotu, LV uz ielām varbūt nav tas labākais piemērs, bet ņemsim par piemēru kaut vai seriālu "Bīstamās mājsaimnieces" vai "Sex un Lielpilsēta" - tur tak visām aktrisēm bija ap 30 vismaz. Vai tad slikti izskatījās? Vai tad staigāja jau kā omītes un runāja par miršanu? Un arī dzīvē - 30 gados daudzas vēl nav ne precētas, ne bērnus dzemdējušas, tātad viss vēl priekšā.
Viss pa lielam atkarīgs no paša cilvēka kā tāda - mūsu dvēsele nekad nenoveco. Ja bijām aktīvi jaunībā, tad arī vēlākos gados visticamāk tādi arī paliksim. Jā, gadi nāk klāt, bet mums tāpat gribās dzīvot un baudīt dzīvi. Kā nu kurš to māk un saprot...

Par to pieaugšanu - protams, ka pieaugam. Tas gan nenozīmē krasas ģērbšanās stila izmaiņas vai uzvedības maiņu. Vienkārši - atkrīt lietas, kas tajā dzīves posmā vairs nav aktuālas, bet, ja tomēr vēl ir aktuālas - tad jau viss paliek pa vecam.
01.09.2013 06:32 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits