Ja romantikai, tad nav obligāti šampanietis, var arī labu vīnu nopirkt. Ja tieši šampanieti, no masu produkcijas tad jau labāk to pašu "Freixanet", jo Martini Asti taču ir neciešami salds.. Diez vai vīrietis par tādu fanotu...
Ja kā dāvana, tad viskijs būtu daaaudz piemērotāks par burbuļūdeni.
Tas pats šampānietis vien ir tikai nenāk no Šampaņas apgabala.
nu nezinu, man šīs Dīvas un Rīgas šampanietis liekas pēc pārgāzēta sidra līdz šampim tur vēl tālu, tāpat kā tas svetskoe ( !? ) , pats lētākais, kas vienmēr uz jauno gadu maksā ap latu ...
Weee.
Es jau sevi pati palaboju :D
Bet tā ir rīgas šampis un visi lētie kur nu vēl iecienītais parsiku šampis nestāv ne tuvu ne dzirkstošajam un pat nesidram. Pat mūsu fizz sidrus es nenosauktu par sidriem, bet par gāzētām alkoholu saturošām limonādēm :D
Tas tā ārpus tēmas.
Nu Weee paplēsīsimies :D
Nezinu gan, man īsti sidri vairāk asociējas ar Īru ābolu sidru vai Franču ( vieglāki pēc garšas ) ābolu vai bumbieru. Viņiem visiem ir smagāka tā garša, krēmīgāka/biezāka ( ja tā var izteikties ) un burbuļi arī tādi smagāki.
Šampānietis ir ļoti, viels, maigs un burbuļi patīkami kutina.
Nu kaut kā tā :D
Man mājās tas Hektors ir. Viņš divus gadus nostāvēja garāžā un tagad gadu stāv katlu telpā :D
Es pat nezinu no kurienes viņš ir uzradies, bet man ir par maz drosmes lai viņu dzertu :D,