sveikas. nu tad atkal es ar savām attiecību problēmām :D
tātad, ir 2 puiši - mans bijušais un puisis, ar kuru es šobrīd satiekos. neilgi, kādas 3 nedēļas un nekas nopietns vēl nav. lieta tāda, ka vakar, sarunā ar bijušo atklājās tas, ka viņam joprojām ir jūtas pret mani un tagad tās ir atkal tik stipras kā sākumā. arī man laikam ir līdzīgi...pēc šķiršanās mēs vēl 2x pārgulējām, teicām jau viens otram, ka tā ir tikai fiziska pievilkme, jo man tad bija vēl tas otrs puisis, un viņam meitene, bet abi zinam ka tā nav, laikam vnk nevaram viens bez otra, vai nezinu kas tur ir :( sarunājām tikties rīt un visu izrunāt un varbūt mēģināt vēlreiz.
zinu, ka ja mēs mēģinātu vēlreiz, man būtu ļoti grūti, jo viņš no septembra mācīsies citā pilsētā un varēsim tikties labi ja 2x nedēļā un pāris stundām un es nezinu vai vispār varētu viņam atkal tik ļoti uzticēties, būtu bail, ka nenokrāpj :(
otrs puisis man arī ir iepaticies, pēdējā laikā patīk aizvien vairāk, bet dažkārt liekas, ka mums nesader raksturi un kkas ir ne tā, kā vajadzētu, bet arī ar viņu ir ļoti forši un ar viņu attiecības veidot būtu reālāk nekā ar bijušo...būtībā es laikam pati vēl īsti nezinu ko gribu, varbūt, jāpārtrauc kontakti ar abiem?
vajadzēja izkratīt sirdi, šobrīd esmu šausmīgi apjukusi.