Gribu uzzināt viedokli no malas. Tātad esmu nodomājusi pievērsties veselīgākam dzīvesveidam un izmainīt savu figūru..., bet mani centieni, no līdzcilvēkiem tiek novērtēti: Kāpēc tev to vajag, ir jau labi, tu jau tāpat esi tieva. Man gan liekas, ka viņi man vienkārši glaimo, tāpēc man gribas, lai jūs novērtējat augumu bildē (līdzīgs manam).
un otrs, vai vispār no šādas miesasbūves, sportojot un domājot ko ēd, var sanākt kaut kas tāds:
Nazi, zini, es ļooti piedomāju pie apģērba :D un arī bildēm, kopš mani pēc vienas galerijas sāka cilvēki apsveikt ar bērniņa gaidībām :)) :D gurni tik apaļi īsti iespējams nava, bet spogulī redzu aptuveni šādus apmērus :D
Es laikam esmu reklāmas upuris, bet otrā bilde man liekas ļoti tuvu IDEĀLAM. Pirmā bilde gan izskatās, ka vairāk tur tāds ķermeņa tips. Bet, ja ir citādāk, tad es uzskatu, ka pēc 2 mēnešiem veselīga uztura un sporta viss būtu ok.
Bet ja nejūties labi, tievē! Ej uz savu ideālu. Es tāda pati- nepatīk man, kad manī "ir kur ieķerties". Tievēju, lai gan citi brīnās, ko gan tur tievēt.