gribēju un pargribeju,jo ejot pa ielu tik daudzām ir un tikai retajai piestāv,nesaprotu tik pensionāres,kur tas naudu šim pasākumam dabūja. Tiešām piestāv retajai.
Cik es esmu redzējusi meitenes, sievietes, kundzes ar šīm uzacīm, 90% ļoti labi izskatās un piestāv :) Laikam vietās, kur es uzturos nav tik daudz traģisku iznākumu :D
Tā,kā man ir kuplas, tumšas uzacis, es par to neesmu domāju, bet mamma un kolēģes ir taisījušas. izskatās ļoti smuki,ja vien netaisa kaut kādas ļaunās vai vājprātīgās.
Man ari ir melnas un kuplas, bet gribu formu smukaku, un ar pernamentu kka smukak izskatas tomer.
Man koleges te taisija, Plavnieki-Purvciems,Karolina, nr.22155157
Man bija, nu plānoju atjaunot, jo ļooti patika kā man izskatījās.. reti kurš gan varēja pateikt, ka tās ir ar permanentu uztaisītas.. ļoti dabīgi man izskatījās! ;)
Es šo domu apsveru katru rītu, kad mēģinu savējās iezīmēt simetriskas. Bet man diezgan bail, ka tik neuztaisa riktīgi uzkrītošas. Man patīk kkas tāds (arī krāsas ziņā):
Ja nemaldos 35ls vai kka ta. Neesmu interesejusies, jo darba meitenes pie vinas taisa uzacis, acu liniju, loti apmierinatas. Lupas ari palielina, nu tiesam skaisti, nemuldu:)
nē, jelgavā!!
nu es taisīju ēnu tehnikā, līdz ar to nav tik izteiktas kontūras, bet viņas ir gaisīgākas! un tas izskats līdz ar to dabiskāks!
centīšos sarunāt nākošajā nedēļā uztaisīt!
Un mana draudzene ir taisījusi pie vienas no labākajām LV, bet es tagad nepateikšu, bet cena bija 100 vai 120ls, toties vismaz zināja, ka būs perfekti.