Čau, čau meitenes:) Gribēju padalīties ar Jums savā šīs vasaras stāstā un uzzināt jūsu viedokli. Kādu laiciņu sarakstos ar puisi no Alžīrijas, iepazīnāmies pavisam vienkārši ar interneta starpniecību, sākām sarakstīties, viņš man izteca ļoti jaukus komplimentus un teica, ka es viņam ļoti patīku un viņš mani var teikt, ka mīl;D Sarakstamies mēs vēl pat šodien un nesen viņš man uzdeva tādu visai dīvainu jautājumu, ja viņš būtu šeit vai es ar viņu precētos?! Sarakstamies angļu valodā, tapēc ieraugot to tekstu es atcerējos visas filmas kurās tas ir bijis.. Viņš ir diezgan izglītots cilvēks, sportisks, jo grib būs sporta skolotājs, pats pabeidzis sporta akadēmiju, un vēl viņam pieder interneta kafeinīca, kurā viņs pats aktīvi strādāa. +aizmirsu piebilst, ka mums ir diezgan liela gadu starpība(7), bet neskatoties uz to mēs viens otru ļoti labi saprotams, reiz viņš man pat teica, ka aizvedīs mani no šejienes, kad pabeigšu vidusskolu:) Pašai ļoti gribas zināt, kas un kā notiksies tālāk, tapēc informēšu arī Jūs, hah;) Rakstam komentāros, ko par šo visu izveidojušos situāciju domājam..