Es nemēdzu marinēt ar gultu .. jo ātrāk tas notiek, jo ātrāk es zinu vai esam viens otram piemēroti šai jomā. Tātad atkrīt viens no ļoti svarīgiem faktoriem, pēc kura vērtēju sievieti un attiecību potenciālu ar viņu.
Manuprāt, ir daži attiecību stūrakmeņi (saderības), kurus/as noskaidrot vēlams pēc iespējas ātrāk, jo, ja tie nav pieņemami kādai no pusēm, tāpat nekas tur nesanāks. Un, jo ilgāk šis velkās, jo vairāk viens otram pieķeras, kā rezultātā ir lielāki pārdzīvojumi šķiroties. No kuriem es ļoti labprāt izvairos.
No otras puses .. vīrietim nepieciešams just, ka neesi vieglas uzvedības, ja mērķē uz ko nopietnu. Kaut gan personīgā pieredze rāda, ka ar īstajām sievietēm, ar kurām tiešām izveidojas pareizā ķīmija, nav starpības, kad tas notiek .. galvenais, ka abi to vēlas. Pret mani neviena ilgāk par mēnesi nav noturējusies .. statistiski tas varētu būt robežās no 2-7 randiņam .. vidēji kaut kur pa vidu.
Ir gan bijis, ka sex ir par pamatu, lai attiecības vairs neturpinātu. Bet tas bija jaunībā un stulbumā. Šis lauciņš ir attīstāms un uzlabojams.