šokolāde Fregate un šokolāde Bingo.
Mmm..atceros, kā mamma vienmēr man atveda no veikala, kad brauca, beigās sāku prasīt, lai ved čupa-čupu, jo man apnika, ka vislaik viens un tas pats.
Tad žilitoni, vēl tagad man ir, šad tad uzspēlēju, bet tos vēl var nopirkt cik esmu manījusi!
Žurnāls Mana, un plakātu krāšanas bums, fiškas, ar joprojām bēniņos mētājas simtiem, man bija žēl spēlēt, ja nu zaudēju, tā nu krāju :D
Košļenes ar tiem ķipa tetovējumiem:D
No filmām Komisārs Reksis un Rintintins, atceros, ka ome pat Hameleonu rotaļas skatījās, bija tikko sācies tas seriāls, tad vēl bija skatāms :D
Tas cik populārs klasē tapi, ja bija kkas garšīgs :D Un visi tie, ja nedarīsi šitā vai neiesi tur, es nedraudzēšos vairs ar Tevi :D
Tās bikses ar platajiem galiem, kas vienubrīd bija tik stiliigi :D
Un jā - lielākais prieks man ir par to, ka mana bērnība pagāja bez mobilajiem un datoriem! Bija super no rīta iziet ārā, visu dienu dzīvoties apkārt, tikai ieskriet mājās paēst un atkallīdz tumsai pa āru ar draugiem bez visādiem fb, draugiem, utt.
Tieši tā, izbaudīju bērnību, ne iemācījusies klabināt taustiņus jau pirms skolas, un vispār datoru iemācījos ieslēgt tik 8 klasē :D pat bija kauns no citiem, ka to neprotu, un tad klases meitenes mani mācīja, lai nav jāizblamējas nodarbības laikā!