Par šādiem puišiem man ir pretrunīgas domas. Ir bijusi pieredze ar tādu džeku, kurš nesaprot, ka man nav tās naudas tik daudz un nevaru atļauties to, ko viņš. Gribēja pa pasauli 16 gados braukāties uz koncertiem braukāt, nebija jau tā, ka nekur nebraucu līdzi, bet nu brauciens uz Ēģipti 17 gados man gāja gar degunu, jo ar prātu sapratu, ka tādu naudu vecākiem nelūgšu tikai savu izklaižu pēc.. Un tad nu gāja strīdi vaļā, atļāvās manu ģimeni apvainot, un es vienkārši pateicu - visi jau nevar būt biezi uzņēmēji... Un par ģimeni nekad nekaunētos, viņi smagi strādā un dod saviem bērniem visu labāko :)
Bet šobrīd pazīstu jauku puisi, kurš nešķiro tā cilvēkus. Pirmkārt, viņš ar naudu nemētājās pa labi, pa kreisi, neteiksim, ka ir taupīgs, bet vienkārši ir savs viedoklis, kur jātērē nauda, kur nē. Lietas arī, ja pērk, tad kvalitatīvas un ilgam laikam :) Šobrīd viens no maniem labākajiem draugiem un nekad neesmu jutusi, ka viņš kaut kā šķirotu, neesmu jutusies sliktāk. Viņš arī necenšas izcelt, ko ir nopircis jaunu,par dažām lietām man pašai jāizspiež no viņa :D