Nabadzība vs Bagātība??

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Būtu interesanti paklausīties viedokļus no meitenēm kurām ir ļoti bagāti puiši.Kuri nāk no ļoooti pārtikušām ģimenēm un visu mūžu ir dzīvojuši pārticībā.Kā jūs spējiet būt kopā ar viņiem?Nejūtieties mazvērtīgas,zemākās kārtas, jo jums nav kruts dzīvoklis,mašīna un zīmolu apģerbi???Man būtu kauns vest puisi iepazīties ar vecākiem, ja dzīvotu Purciemā,Bolderāja utt, bet vinš nāktu no villu rajona.Varbūt tas ir tikai manas iedomas ,ka abiem jābūt vienlīdzīgiem vairāk vai mazāk.Esmu arī novērojusi, ka tādi puiši nekad nav kopā ar lauķēm kuras ir skaistas tomēr izskatās trūcīgi.Varbūt viņiem ir bailes ka šis visu naudas maku izgrābs.
Varbūt arī LV nav daudz šādu puišu un ģimeņu,tomēr būtu interesanti paklausīties viedokļus.
24.08.2013 02:34 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Es nāku no nabadzīgas ģimenes, bet par to nekaunos un nekad neesmu kaunējusies. Drīzāk lepojos, jo neskatoties uz agrāko mūžīgo naudas trūkumu, abām ar māsu ir labas izglītības... Šobrīd situācija ir krietni labāka- abas ar māsu esam izaugušas un jau savā dzīvē, pašām savas ģimenes. Un arī vecākiem finansiālā situācija ir uzlabojusies!
24.08.2013 10:57 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Cik forši bagātās meitenes saliktas vienā maisā. Bagāti puiši, redziet, var būt gan normāli, gan iedomīgi, bet bagātas meitenes visas ir cacas un iedomīgās. Nu, jā, kaut kā taču sevi jāpataisa labāku par tām turīgajām, ne?

Es rakstīju, ka vienkārši ir noguruši no TĀM iedomīgajām cacām. Nevis no TĀM VISĀM bagātajām meitenēm. Cik esmu saskārusies ar tādam meitenēm, tad jā, ir iedomīgas, uzpūtīgas cacas un tikai tāpēc, ka bagātas. Plātās visur ar saviem Dior, Armani, dārgajām drēbēm, smaržam un vēl nez ko. Nav gadījies sastapt bagātu meiteni, kura tāda nebūtu. Jā, esi bagāta, ok, ja pati to noplenījusi, nevis papiņš un mammīte visu sagādājis. Bet tāpēc jau nav jājūtas pārākai par citiem - tur neiešu, ar to netikšos, ahh, viņš taču nabags, uj, viņam mašīnas nav, es tak augstāko aprindu pārstāve utt.
24.08.2013 11:10 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Mans puisis nav ļooti pārticis,ārzemēs viņš ir viduslāņa augšgals, bet uz mana fona atšķirība ir diezgan iespaidīga.Sākumā bija ļoti liela sapratne, ka es nevaru nopirkt to un to, man kaut ko sapirka. Pēc pusgada kopā būšanas sāku just, ka viņiem mana nabadzība sāk mazliet traucēt- lidmašīnas biļetes vairs netiek izmaksātas, strikti nosaka, ka man jāsāk maksāt pašai. Bet es taču nevaru atdot pusi tēva algas, kas ir domāta trim ģimenes cilvēkiem, priekš lidmašīnas biļetes...
Runāt mums ir par ko, studējam līdzīgu virzienu.
24.08.2013 11:23 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Par šādiem puišiem man ir pretrunīgas domas. Ir bijusi pieredze ar tādu džeku, kurš nesaprot, ka man nav tās naudas tik daudz un nevaru atļauties to, ko viņš. Gribēja pa pasauli 16 gados braukāties uz koncertiem braukāt, nebija jau tā, ka nekur nebraucu līdzi, bet nu brauciens uz Ēģipti 17 gados man gāja gar degunu, jo ar prātu sapratu, ka tādu naudu vecākiem nelūgšu tikai savu izklaižu pēc.. Un tad nu gāja strīdi vaļā, atļāvās manu ģimeni apvainot, un es vienkārši pateicu - visi jau nevar būt biezi uzņēmēji... Un par ģimeni nekad nekaunētos, viņi smagi strādā un dod saviem bērniem visu labāko :)

Bet šobrīd pazīstu jauku puisi, kurš nešķiro tā cilvēkus. Pirmkārt, viņš ar naudu nemētājās pa labi, pa kreisi, neteiksim, ka ir taupīgs, bet vienkārši ir savs viedoklis, kur jātērē nauda, kur nē. Lietas arī, ja pērk, tad kvalitatīvas un ilgam laikam :) Šobrīd viens no maniem labākajiem draugiem un nekad neesmu jutusi, ka viņš kaut kā šķirotu, neesmu jutusies sliktāk. Viņš arī necenšas izcelt, ko ir nopircis jaunu,par dažām lietām man pašai jāizspiež no viņa :D
24.08.2013 11:47 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Un taada tipa bagaatiiba, manupraat, ir liidzveertiiga villai Baltezeraa.
Šis teikums ir apstrīdams, ja kāds būtu aizbraucis uz Baltezeru, un padzīvojis tur kādu laiku, tad saprastu, ka tās tavas saucamās villas ir uz pāris rokas pirkstiem sskaitamas. Pārējās mājas(villas) ir uz kredītiem saceltas un nepārtraukti stāv tukšas vai tiek izīrētas. Ļoti daudzi no tiem bagātniekiem ir izputējuši, vai pakārušies. Nopietni.
Nu nav te biezo gals. Jā, iespējams, te dzīvo labāk situēts vidusslānis, bet, arī ne visi. ir vesals ciemats( tā saucamais vecais ciematins), kurā ir padomju laika mājas, ar vistām, govīm u.c.

Tā, ka es neuzskatu, ka par cilvēkiem vispār, kamēr vien otrs nezin reālo situāciju, ir iespēja spriest.

piemēram, mani kaimiņi, no skata riktīgi bagāti, kruti, ar ūdensmoci un diviem autiņiem, tikko atjaunotu māju. Sieva nelaimīgi aprecējās ar veci, dzīvo, jo bija par galvotāju, neiedomājamam kredītam, ja šķirsies, pazaudēs sava tēva māju, vīrs krāpj un izrādas kā pāvs :D citiem kaimiņiem, kuri tiešām ir bagāti.
Un arī šis stāsts ir par , nabadzīga meitene+- ar bagātu čali, bet patiesība ne viens ne otrs nav tāds, vienkārši ar milzu kredītu.
24.08.2013 12:14 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
ļoti nesakarīgi :D kā ta domas vispār var riņķot. :D
24.08.2013 12:14 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Nu man draugs ne vienmer ir bijis bagaats,pats viņš visu ir sapelnijis.
Un man nu par to noteikti nav kompleksu,jo pati reiz biju parasta meitene Rīgā bez naudas,bet tagad tas viss ir mainījies par 180 grādiem.
24.08.2013 13:01 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Galvenais ir merktiecība,ja grib tad visu var sasniegt.
Vispār man tā jocīgi paliek kad atceros ka Latvijā pabeidzu kaut kādu zema līmeņa arodskolu vel pietam ar diezgan sliktāk sekmēm.
Bet šogad pabeidzu vienu no Norvēģijas labākajām augstskolām ar izcilām sekmēm.
Viss ir atkarīgs no paša cilvēka un cik ļoti viņš kaut ko grib.
24.08.2013 13:07 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
ja kāds būtu aizbraucis uz Baltezeru, un padzīvojis tur kādu laiku, tad saprastu, ka tās tavas saucamās villas ir uz pāris rokas pirkstiem sskaitamas.

Es tikai gribeeju teikt, ka taa bagaatiiba, kas ir manu vecaaku galvaas, nekaadaa zinjaa nav nostaadaama zemaak par "maaju baltezeraa", t.i., nav mazaak veerta, kaa kaut kaads smalks iipashums.

Baltezeraa neesmu bijusi, neko par to nezinu. Kaadreiz vienu turienes iedziivotaaju viegli pazinu - normaals puisis, nekaads "biezais" nebija.
24.08.2013 13:13 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Es rakstīju, ka vienkārši ir noguruši no TĀM iedomīgajām cacām. Nevis no TĀM VISĀM bagātajām meitenēm.

Kā tieši tam būtu jāmaina to, ko es uzrakstīju?
24.08.2013 13:13 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Ja vien vīrietis nav no striktas buržuju ģimenes, tad viņam ir pilnīgi vienalga, cik daudz naudas ir sievietei, kuru viņš grib. Tādi ir 99% ļoti bagāto vīriešu, kurus pazīstu. Varbūt skanēs nedaudz sekli vai diskriminējoši, bet , ja sieviete ir skaista, nabadzība nav šķērslis. Pie tam Eiropas augšgalam nabadzība ir tas, kas Latvijā vidusslānis.
Nekad neesmu slēpusi, ka nāku no nabadzīgas ģimenes un esmu ziemas salā malku skaldījusi, lai nenosaltu. Un? Varbūt grūti to saprast to ir, bet manu vērtību tas noteikti nekad nav mazinājis.
Tieši tas, ka man ir kāda realitātes izjūta , mani atšķir no tām skaistulēm, kurām nav ne jausmas, cik grūti ir pelnīt naudu un kuru vienīga problēma ir izvēlēties ādu jaunajai Hermes somai.
24.08.2013 13:50 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Mana drauga draugs dzivo Marsilos maza Baltezera puse un tur ir loooti daudz milzigas majas 1. un 2.linija, kuras ap miljonu maksat varetu, lielas domaju aptuveni 500 un vairak un zemes milzigas. Lielajam Baltezeram neesmu ipasi braukusi un petijusi.
24.08.2013 13:52 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Kas ir vidusmera ienakumi jusuprat?
24.08.2013 14:19 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Tā notiek tikai filmās un meksikāņu seriālos. Mana māsīca nāk no ģimenes, kura ir bagātāko cilvēku top 100 saraksta. Neatkarīgi no viņas izskata - sporta biksēm vai kleitas, turīgi vīrieši vienmēr viņai pievērš uzmanību. Kaut kā virspusēji un stulbi skan, bet turīgas ģimenes turas kopā. Par spīti tam, ka esam radinieki un finansiālajā ziņā gandrīz pretpoli, nauda spēlē lielu lomu. Ar saviem vecākiem man nebūtu kauns iepazīstināt un parādīt apstākļus, kuros es dzīvoju arī nebūtu kauns.
24.08.2013 14:46 |

Reitings 130
Reģ: 22.07.2013
Sancho patīk viņas kometāri, komentāros tik zināms kad viņas čalis turīgs un viņas draudznes dzīvo krutās mājas!Bet vai šajā tēmā runa bij, kas pieder citiem un kas tev? :O
24.08.2013 15:10 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Manuprāt tavi priekšstati tieši tavi un sekli pārbaudīti. Tās ir tavas domas nevis fakti.

Jā ,iespējams būtu pirmā reakcija...hmm, diez ko viņš padomās ja atbrauks uz manu parasto 2 istabu dzīvokli. Bet problēma būtu manās domās. Bailēs vai viņš tiešām MANI mīl.

Jo ,ja puisis mīl ,tad viņš mīl tevi un cenšas iemīlēt tavu ģimeni, vietu no kurienes tu nāc un nekad nepārmetīs vai nepukstēs ,ka nav gana labi tas vai šis. Ja viņam labāk patīk plašums un viņš to var atļauties dalīt ar savu mīļoto meiteni. Viņš atvēlēs ideālu vietu abiem. Un neiedomāsies uztvert to kā "nu drošvien baigā starā tagad esi ubadze" Bet gan būs laimīgs ,ka var darīt laimīgu savu meiteni un uzskatīs ,ka viņa ir pelnījusi visu labāko ko viņš var sniegt!

Esmu arī novērojusi, ka tādi puiši nekad nav kopā ar lauķēm kuras ir skaistas tomēr izskatās trūcīgi

Jā ,varbūt meitenēm tomēr ,kā aprakstīju puisis ir mīlošs un grib dalīties ar savu mantu, ja tas ir iespējams. Par to neaizdomājies? Domā puisis tiksies ar "lauķi vai nabadzi" kā minēji un ja var atļauties nesāks apdāvināt viņu? Nepiedāvās iekārtoties pie sevis? Un huj tu zini kā viņa dzīvoja bērnībā. Tagad varbūt dāma ,kas kažokā staigā ,bērns būdama ēda tikai baltmaizi un uzdzēra ūdeni.
24.08.2013 15:15 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Pirmkārt, kā var Purvciemu salīdzināt ar Bolderāju? Kaut vai tīri paskatoties uz īres cenām? :) Sāku dzīvot ar draugu, kurš īrē dzīvokli Purvciemā, ne mirkli neesmu šeit jutusies sliktāk kā pirms tam dzīvojot pirvātmāju ciematā, kas ir 15min attālumā no Rīgas un 15min attālumā no Jūrmalas, bet nu tas tā atstarprei.

Otrkārt, man nekad nebūtu kauns no savas mājas, ko cēlis vectēvs ar savu tēti, tā nav modernākā un jaunākā, bet tur ieejot manas draudzenes un draugi ir teikuši, ka ir mājīgi un omulīgi, man tas ir pats galvenais. Varbūt tikai tīņa gados bija šādas domas par to, ka nav kkādas iebūvējamās virtuves tehnikas utt ;) Kā var būt kauns no savas ģimenes? Es mīlu savus vecākus un vecvecākus, man nekad nav bijis kauns iepazīstināt ar savu otro pusīti, pasmieties par ikdienišķiem vecīšu ķīviņiem utt.

Un, treškārt, uzskatu, ka nauda laimi nenes. Tapēc jācenšas dzīvē pašai visu sasniegt, nevis tupa cerēt un gaidīt to Lielisko ar lielo naudas maisu. Vienkārši truls liekas šis topiks un šīs tēmas autores uzdotie jautājumi, vairāk man nav ko piebilst.
24.08.2013 15:23 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Un vispār, tā jau nu katrs otrais dzimst Baltezērā, ja nav ģimenes mantota māja, parasti cilvēki strādā un pelna, lai nonāktu līdz šim villu rajonam, Tevis nosauktajam.
Man laikam nekad nesaprast šādas sievietes kā šī raksta autore. Pavisam atklāti - tad uzvelk tādas plukatas, kas to tik vien prāto, kur kādu bagātnieku nocopēt nevis savu pakaļu pakustināt!
24.08.2013 15:30 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
.Varbūt tas ir tikai manas iedomas ,ka abiem jābūt vienlīdzīgiem vairāk vai mazāk.

Ieteiktu tad Tev turēties kopā ar tikpat seklu vīrieti kā pati. :) Nekad neesmu slēpusi no kurienes nāku, pēc dzīves villā nealkstu, apmierina pašreizējie apstākļi. Bet ja gadītos sastapt kādu bagātnieku nekautrētos viņu vest mājās. Man nav kauns par cilvēkiem kurus mīlu un ja viņam kas nepatīk tās jau ir viņa problēmas.
24.08.2013 15:43 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Nejūtieties mazvērtīgas,zemākās kārtas, jo jums nav kruts dzīvoklis,mašīna un zīmolu apģerbi???

Man gan nav neviens pazīstams trūcīgs cilvēks, kā es, tā lielākā daļa draugu un paziņu nāk no vidusslāņa (Latvijas ietvaros raugoties), un ar citiem paziņām ar biezākiem makiem un to atvasēm komunicē bez problēmām un kauna.
24.08.2013 15:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)