Es vēlējos painteresēties, vai tās, kuras šogad uzsāks 1. kursu jau zina savus lekciju grafikus?
Man pagaidām nenāk nekāda informācija no manas skolas. Nezinu arī neko par 2. septembri vai par kaut ko citu. Jums uz e-pastiem nāk kāda informācija?
balenciaga, izbeidz, ir tak daudzi, kas atsāk studijas pēc kāda laika. Skolu beidzēji izkrīt pēc 1. kursa dažādu iemeslu dēļ, tad no jauna stājas budžetā, kas, savukārt, ir tikai pilna laika dienas nodaļās.
Vai kāds, kas mācīsies RSU Komunikācijas fakultātē, saprot to lekcijas sarakstu? Kā var saprast, kam ir kas, piem., žurnālistikai, psiholoģijai u.t.t.? Viss vienkārši ir vienā sarakstā? Tā taču nevar būt ;D
Mans lekciju saraksts gan ir vienkārši .. brriesmīgs. Kāda velna pēc ir divās dienās jāsagrūž 6(!) lekcijas (sanāk fakultātē būt no agra rīta līdz vēlam vakaram) un atlikušajās divās jābūt tikai vienai vienīga lekcijai? Nu jopcik :(
man zināms gan saraksts, gan 2.sept. norise. visādas uzrunas, sveikšanas, iepazīšanās, vakarā pasākums, kopumā solās būt ļoti interesanti. nevaru sagaidīt :)
lekciju saraksts ļoti apmierina :)