Sveikas! Man ir izbalināti mati un tomēr gribas kādu dabiskāku matu krāsu. Atradu šo bildi, ļoti iepatikās matu krāsa. http://cs323228.vk.me/v323228516/7b40/wtNBQ8OaldE.jpg Varbūt kāda var ieteikt ar kuras firmas krāsu un numuru var iegūt šo toni? Jau iepriekš paldies!!!
Katrai firmai ir citādāki tie toņi un nokrāsas..bet nu man vairāk liekas uz 8 izskatās..bet nu es saku, viss atkarīgs no firmas un tagadējā pamata kas ir tavos matos :)
jebkurā gadījumā to tā pēc bildes nevar noteikt, es kā frizieris saku, ka jāredz dzīvē un tad arī ar frizieri kopīgi var izlemt ko tieši gribās un kas būs labāk. ;)
bet vari likt iekshaa toni... man izbalinaja matus un iemauca iekshaa zilpeleksudrabaino toni,ritigi smuki izskatiijaas..nebij vnk balinatas shkjipsnas... tik zhel,ka tas tonis izmazgajas aaraa :(
Izmantošu iespēju pajautāt vai mūsdienās frizieri izmanto tādas matu krāsas, kas nebojā matus un var droši kaut katru mēnesi krāsot, ja ir nepieciešamība.
es apmēram 2 reizes mēnesī tonēju matus. Tad viņi ir nedaudz pelēcīgi. Bet gribas labāk no balinātāja pāriet uz krāsu. Lai vismaz kautcik saudzīgāk būtu.
SM
Ir gan, parasti uz oksidantu tūlbiņām/pudelītēm ir norādīti % Kaprii
Ir piemēram keratīnkrāsas, kas tiek jauktas ar mazāku procentu vai emulsiju bez amonjaka, kas būtiski samazina matu bojāšanu, bet nu principā ja grib tā ka pilnība nebojā matus, tad tikai tonējošie šampūni. ;)
Izmantošu iespēju pajautāt vai mūsdienās frizieri izmanto tādas matu krāsas, kas nebojā matus un var droši kaut katru mēnesi krāsot, ja ir nepieciešamība.
Goldwell Elumen krāsas. Vismaz man nelikās, ka baigi bojā, krāsoju diezgan bieži. Bet gan jau kaut cik bojā... Mīnuss viņām tikai tāds, ka mati pirms krāsošanas jāizbalina (piem., ja gribi spilgtu toni vai ataugušas tumšas saknes, u.t.t.) Bet friziere jau ieteiks, kā labāk.. Un vēl - viņas ir ļoti noturīgas.