Sany, viņš viņu neaprecētu, es savi tēti pazīstu arī tagad kad viņiem ir 2 kopīgi bērni tētis viņu neprec un neprecēs. Manam tētim pietika ar vienu laulību :D
Nē, vecāki neizķīrās dēļ viņas, bet viņa vienmēr, mēģināja būt pārāka par mani... Savukārt, es nekad to nepieļautu un nepieļaušu, esmu tēta meita + vienīgais bērns ģimenē. Agrāk biju pieradusi, ka man tikai jāpasaka ko gribu un visu dabūju uzreiz un bez ierunām.. Es gribēju būt pirmajā vietā nu ja ne pirmajā tad svarīgāka par viņu jau nu noteikti. Laikam jau jutos ļoti apdraudēta, ka tētis mīlēs kādu vairāk par mani ....
Par to ja man būtu sliktas attiecības ar mammu, nevaru neko teikt, jo man ar viņu attiecības ir super, es jau no 16 gadiem dzīvoju savā dzīvoklī līdz ar to man vecāki nav 24-00 blakus, bet kad es biju kopā ar kādu no viņiem tad uzskatīju, ka man ir tiesības uz nedalītu uzmanību.
Stapcitu, arī tagad kad pagājuši vairāk kā 10 gadi, ja mēs ar tēti ejam kaut kur( kino, pusdienas, celojums ar prāmi u.t.t), tad viņa nekad nebrauks ar mums .... :)
Tāds man raksturs attiecībās (jebkurās ) dabūt to ko gribu, es varu stundām sēdēt un domāt kā dabūt kāroto un ļoti reti, kad zaudēju....
Es vienkārši negribu ne ar vienu dalīt to kas ir mans... Mans ir mans , mans tētis ir mans tētis ( ar tēti otriem 2 bērniem man ir super attiecības, mēs visas esam tētiņa meitiņas :) ) un mana mamma ir mana mamma.