Keratīns. Tiešām tāds brīnums?

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Šorīt mani moka jautājums, kā tad ir ar to keratīna matu taisnošanu, kādi rezultāti, cik ilgi turās, kas vēl man par to būtu jāzina?

Man ir tādi nedaudz lokaini mati, sagribējās pilnīgi taisnus, pie kam, pie kafijas googlējoties, reklāmu izmeta, ka tas nu būšot tas, kas mani glābs...

Droši vien, ka kaut kur šis jau ir apspriests, bet man nepietika pacietības pārrakt tiešām visu forumu.
22.08.2013 07:44 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Tāpēc jau es saku, ka es nelietoju tos krutos līdzekļus, pilnīgs fufelis atklāti runājot ;)
Nopērku veikalā vnk bez tiem sulfātiem, parabēniem vai kur to ir pēc iespējas mazāk un ai dā, pēdējais šampūns 2,50Ls maksāja ;) Nemūžam tos Global utt nepirkšu par padsmit latiem.

Es tikai biju dzirdējusi, ka nevar likt plānos matos, jo tad tie pieplok pie galvas ;) Un ir jau vēl tie eko, ko mans frizieris teica, ka nav nekāda efekta, iespējams, tādi nekādu ļaunumu nenodara, bet nu, jā, baigi interesanti vispār, ka kādam var tādu ļaunumu nodarīt, bet parasti tak liek neveselīgos matos, nevis spīdīgo un veselos, ne?

Es tagad domāju pasūtīt no ASV to keratīnu, kas ir ar normālo procentu daudzumu :) Yeee... man atkal būs taisni mati ne tikai viegli ķemmējami :))
22.08.2013 13:18 |

Reitings 348
Reģ: 02.11.2010
jā, liek neveselos parasti, jo efekts ir labāks un matus izskata ziņā uzlabo. Un man, kādus 11 gadus krāsojot bija ļoti bojāti mati, tāpēc jau nebaidījos likt un apkārt arī visi tikai slavēja keratīnu bojātos matos :D
Tagad zinu, ka man mati ir spēcīgi pret jebkuru krāsu vai balināšanu, bet ne pret keratīnu. Bet nu mēs esam dažādas, tāpēc arī pieredze ir ļoti atšķirīga. :)
22.08.2013 13:28 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Es arī par šādu opciju aizdomājos,bet mana vēlme aprāvās pie tā,kad mana friziere pateica,ka keratīna sastāvā liek līķu balzamēšanas šķīdumu. Ar to mani sapņi par keratīna taisnošanu beidzās! :D
22.08.2013 13:57 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Mana friziere kategoriski iebilda pret ideju par keratīnu manos matos. Gan negatīvās iedarbības, gan pieplacinātā efekta dēļ. Jau tā cīnos ar kupluma iegūšanu pie saknēm, tas izslēgtu visas iespējas.
Tas bija sen, kad prasīju, tādēļ vairs neatceros argumentus tai negatīvajai iedarbībai un sekām, bet tie bija pārliecinoši.
22.08.2013 14:00 |

Reitings 281
Reģ: 29.01.2009
Man bija keratiins. Uz tiem 3 meen bija labi. Bet tagad plaanoju savus matus griezt nost, jo vinji ir palikushi drausmiigi. Varu likt maskas cik gribu, kopt kaa gribu, nav iespeejams vinjus izkjemmet. Pilniigaakaas shausmas.
Mati peec dabas bij diezgan biezi un taadi puukaini. Tagad ir veel trakaak. NEIESAKU!
22.08.2013 14:26 |

Reitings 1
Reģ: 22.08.2013
man ir kaut kāds šampūns ar keratīnu, pagaidām nekas slikts nav noticis.
22.08.2013 16:58 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Iespraukšos ar savu jautājumu.
Kā ir ar keratīna maskām? Labas/sliktas?
22.08.2013 17:02 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Es nesen arī iztaisnoju, bet pēc pirmās mazgāšanas reizes atšķirību vairs neredzu. Tika taisnots ar to cocochoco keratīnu. Tagad jācer, ka nesāks lūzt utt.
27.08.2013 10:10 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Mani brīdināja, ka tas var būt neatgriezenisks process tā keratīna taisnošana. T.i. ja vienreiz ieliec, var nākties likt vēl, vēl un vēl, jo kad pirmās reizes keratīns no matiem izies, tie paliks sausi, lūztoši un "atkarīgi" no tā keratīna. Tāpat mani brīdināja, ka pēc tam tie var tā arī neatgūt savu iepriekšējo stāvokli un struktūru. Tas mani atturēja.
27.08.2013 10:19 |

Reitings 324
Reģ: 29.01.2009
Nazīc es pirms kādām divām nedēļām ieliku keratīna masku. Nekāds super, super efekts jau nebija, bet šķiet, ka mati ir mazliet mīkstāki un vieglāk ķemmējami. Neko sliktu nevaru teikt.
27.08.2013 10:26 |

Reitings 524
Reģ: 28.03.2013
Keratīns ir labākais risinājums priekš problemātiskiem, pūkainiem , nespodriem , viļņainiem , čirkainiem un kādiem tik ne matiem :)
Nu , bet protams , ka lūzīs , un paliks šausmīgāki ja pašas mājās liksiet :D ne pa velti esmu izgājusi vismaz 5 veida kursus un apmācības , lai iemācītos strādāt ar katru matu tipu , dazādām keratīna firmām . tur ir tik smalkas nianses , kuras neievērojot var nesasneigt vēlamo rezultātu vai pat efektu pārvēŗs par defektu :)
un runājot par to kaitīgo vielu, kas ir tikai VIENA šajā keratīna , bet ja mēs paņemam tās pašas cigaretes?? kur ir vismaz 40 kaitīgu kancerogēnu vielu?? tikai tam neviens nekad nepievērš uzmanību !
UN ŅEMIET VĒRĀ, ka pēc keratīna iziešanas mati nepaliek sausi , gali nelūzt , ja vien neturpinat bojāt ,balināt , taisnot utt,. daudzi , kas ir ielikusi keratīnu turpina to likt , jo vismaz pirmos 3-4 mēn gali matiem nelūzt , vai arī matu stāvoklis ir uzlabojies un ja neaug ārā pūkaini mati tad ar vienu reizi mēdz pietitk , bet atkal pie nosacījuma , ka mati netiek atkal bojāti .
nezinu , kas jums visām tie par frizieriem , kas nav izmēģinājuši , vai redzējuši rezultātus , bet nu tāda ir mana pieredze :)
27.08.2013 10:38 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
lai iemācītos strādāt ar katru matu tipu , dazādām keratīna firmām . tur ir tik smalkas nianses , kuras neievērojot var nesasneigt vēlamo rezultātu vai pat efektu pārvēŗs par defektu

Tas ir kā- atnāk kliente un pēc tam skatās, kuru keratīnu viņai likt? Vai tad visu firmu ražojumi nav vienādi?
27.08.2013 10:43 |

Reitings 524
Reģ: 28.03.2013
nu katrai firmai ir savas nianses :) arī keratīna likšanai kā tādai ir jāzin visādi knifi , kurus var iegūt tikai un vienīgi apmeklējot dazādus kursus , seminārus , jo katrā var uzzināt kko jaunu :)
ir bijīs arī tikai 1 keratīna veids mājās. ar katru keratīnu ir jāstrādā mazliet savādāk .
bet šobrīd ir 2 keratīnu veidi , kas ir tie vecie, 1 bio keratīns ,laminēšana un biolustre , ar kuru tikai drīzumā sākšu strādāt :)
27.08.2013 10:52 |

Reitings 213
Reģ: 14.08.2013
mana vēlme aprāvās pie tā,kad mana friziere pateica,ka keratīna sastāvā liek līķu balzamēšanas šķīdumu.

Mani gan tas nemulsina, tad jau jāatsakās no daļas kosmētisko līdzekļu, jo to ražošanā izmanto placentu. :D
Agrāk ļoti vēlējos keratīnu, bet tā kā mans mats, pēc struktūras ir trausls un plāns, noteikti rezultāts būtu visai bēdīgs.
27.08.2013 10:59 |

Reitings 10
Reģ: 15.07.2014
Heij. :)
Esmu pieteikusies uz keratīnu. Izlasīju šito un sabijos. :D
Varbūt kāda var padalīties, kas notiek ar matiem, kad keratīns izies?
Man ir balināti mati. Gribu atveseļot.
25.06.2015 21:16 |

10 gadi
Reitings 5588
Reģ: 23.11.2014
Sveikas. Kas tad ir tā viela, kurai NAV jābūt šampūnā, kuru vēlams lietot pēc keratīna ielikšanas?
23.03.2016 17:55 |

10 gadi
Reitings 363
Reģ: 25.02.2015
Jābūt bez sulfātiem, sāļiem utt.
23.03.2016 17:57 |

10 gadi
Reitings 5588
Reģ: 23.11.2014
Ieliku keratīnu pirms gandrīz 2 nedēļām. Jau labu laiku biju "nobriedusi" tam :) 3 dienas nedrīkstēju mazgāt un nokļūt mitrumā, nedrīkstēja siet astē, likt aiz ausīm utt. Vienvārdsakot 3 dienas matiem jābūt sausumā un taisniem. Pēc mazgāšanas, mati vairs nebija ideāli taisni, bet tur es vainoju savus nepakļāvīgos matus. Taču pati izjūtu lielu atšķirību. Matiem dabīgi izžūstot ir tikai nelieli vilnīši pāris šķipsnās, pūkošanās ir krasi samazinājusies un kopumā rezultāts apmierina.
Tā kā man ir sausu matu tips, tad matus mazgāju ik pēc 3 dienas, taču pēc keratīna ielikšanas, tajā trešajā dienā jau mati izskatās mazliet taukaini, kas ir kā mīnuss. Taču tas būtu sīkums.
Diemžēl nelietoju arī vēl ieteicamo šampūnu, kas varbūt ir pie vainas, ka mati nav vēl taisnāki. Papildus taisnojot matus, tas irt daudz ātrāk, jo atliek 1reiz pārbraukt pāri viļņainām šķipsnām un mati ir taisni.
Taisīju pie meistarītes mājās, kura bija gājusi kursus un zināja ko dara. Man mati pāri lāpatiņām un ar atlaidīti+galu apgriešanu samaksšju 50€. 6 mēnešus nav ieteiczms likt atkārtoti, taču domāju, ka atkārtošu šo procedūru, kad atkal būs iespējams.
24.03.2016 07:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits