Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Linezers

Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Sakiet, lūdzu, kurš transports pa taisno no centra var aizraut uz Linezera slimnīcu? un vēl - ja es ierodos tajā infektoloģijas centrā bez pieraksta, bet ar jau zināmu problēmu, tad mani tur kāds paņems apskatīt - vai ir kādai ar šo centru pieredze? Viņiem info tālrunis neatbild, tā jau, protams, pašiem uzdotu šo jautājumu!

P.S. problēma tā pati, par kuru rakstīju pāris dienas atpakaļ - sapampuši limfi uz kakla, plus tagad arī pati kakla puse viena diezgan jūtami uzpampusi, biju pie ģimenes ārsta, nodevu analīzes, pateica, ka nekas traks, varbūt epšteina barra vīruss vai tml, bet man liekas, ka pa vieglu mani palaida, gribas tikt pie kāda speciālista. Zvanīju uz Linezeru, tad nu viņi teica, lai eju uz infektoloģijas centru... Varbūt kādai bijusi līdzīga problēma? varbūt cepos te bez pamata, bet veselība diezgan svarīga štelle, biku satraucos... :/
21.08.2013 21:17 |

Reitings 1592
Baigi ātri pazuda mana tēma no redzamības!
21.08.2013 21:24 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Mana puiša brālim bija tikko tieši tāda situācija, arī limfu mezgli. Viņam paņēma biopsiju un noteica diezgan sliktu diagnozi-hodžkins..tas ir gandrīz kā asins vēzis..tik viņu ar nosūtīja uz Linezeru uz analīzēm un gaidot rezultātus pa mājām palika sliktāk un trāpija infektoloģijas centrā. Tagad jau viņš ir linezerā uz ķīmijterapijas kursu. vienīgais kas nomierina ir tas ka 90% to parasti izārstē.
Protams iespējams ka Tev ir tas Epšteina barra vīruss, kas īstenībā nav nekas traks, pati esmu to izslimojusi. tā ka iespējams nav ko uztraukties. Bet ja nu kas, brauc uz infektoloģijas centru, esmu pati tur gulējusi un cik zinu, tur tā vnk nemet cilvēkus ārā un ja nu viniem liksies ka tomēr ir aizdomīgi Tavi limfu mezgli, viņi uzņems Tevi un turpmākais jau būs atkarīgs no viņiem.
21.08.2013 22:46 |

Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Aizbraukt var ar transportiem, kas iet pa Brīvības ielu. Var kāpt ārā kkur nedaudz pirms Alfas un tad sanāk paiet ar kājām tāds gabaliņš.
21.08.2013 22:53 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Bez pieraksta diez vai ņems un pieraksts tur ir mēnešus uz priekšu, pati gaidīju 2 mēnešus.
Aizbraukt var ar 206. mikriņu, iet no autoostas, pietur pie cirka Merķeļa ielā. Jākāpj ārā 1 pieturu pirms Alfas- Dzērbenes ielā un tad jāiet pa Dzērbenes uz priekšu līdz Linezera ielai, tad pa Linezer ielu līdz kreisā pusē būs tas centrs. Nav tālu. Var jau braukt ar jebko kas iet pa Brīvības ielu līdz Dzērbenes ielai, nu kas uz Alfu iet.
21.08.2013 22:55 |

Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Ir vispār arī mikriņš, kas pieved tieši pie Linezera, tik neatceros, kāds nr.
21.08.2013 22:57 |

Reitings 81
271. mikroautobuss
21.08.2013 23:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits