Viss ir galvā. Tev tas šobrīd neko nenozīmēs, tāpat kā man tas neko nenozīmēja, kad man bija diezgan maz pieredzes. Bet tu sapratīsi vēlāk, ja turpināsi ar šito ķēpu nodarboties, goda vārds!
Tas nenozīmē, ka tev tas kādreiz iepatiksies, jo varbūt tas nav priekš tevis. Bet tīri fiziski sajūtas ar laiku mainās, es reāli ķermeniski jūtu ko citu šobrīd kā tad, kad seksā biju "uzkrājusi" 2 gadu pieredzi. Toreiz es praktiski nejutu neko - jap, berze bija, it kā kaut kādas sajūtas arī, pie tāda sloppy orgasma tikt varēju, bet tas viss tomēr ir tāds pelēks nekas. Manā gadījumā bija vajadzīga īsta emocionāla saikne, uzticēšanās, blah blah. Un pēc laika fiziskās sajūtas izmainījās. Iedomājies, tev plecā vienreiz iekniebj - sāp. Iekniebj 15. reizi - vēl tā kā sāp, bet vienlaicīgi dīvaini kut, it kā kāds ar mēli nolaizītu. (Nu labi, jā, nav man dotumi uz salīdzinājumiem :D ) Nevaru sagaidīt, kur mani aiznesīs 37. un 800. kniebiens plecā! Sievietes ir fucking awesome, mēs plaukstam un mainamies, mūsu ķermenis un mēs pašas esam aizraujošs ceļojums!
Eh, grūti aprakstīt un paskaidrot, un arī slinkums, bet koroče nemīz, viss būs ok. Turpini to darīt un sapratīsi, kas par lietu, kā trūkst - varbūt partneris jānomaina, varbūt jāiemācās izbaudīt, varbūt tev vajag mīlestību, varbūt kas cits.