Nē,ja izskats pilnīgi nesaista,tad es nemēģinātu,nu atvainojiet,bet ja vīrietis man nešķiet vizuāli pievilcīgs,tad es arī nevēlētos,lai viņš man pieskaras,nemaz nerunājot par seksuālu baudījumu. Tāpēc man vajag abus-izskats un raksturs.
IR IR IR vērts!
Absolūti pārstāvu viedokli, ka izskats ir otrajā šķirā!
Ne tikai tava attieksme pret izskatu var mainīties, bet arī tavi estētiskie standarti. Un jā, arī pats puisis var mainīties.
nav verts, manuprat, jo ir jabut seksualai pievilksanas tiri genu limeni. ari mes tak partnerus zemapzinas limeni izvelamies ka potencialos bernu tevus, bet tos skatamies neapzinati tadus, lai bernini butu skaisti un veseli.
cilveks, kura raksturs tev patik..pamegini vienkarsi but pazinas, reizem parunat. nevajag no drauga meginat uztaisit miloto virieti!
Man tā bija ar manu puisi, iepazināmies jau gadus kādus 8 9 atpakaļ, tad nodomāju kā ar tādu vsp var kko mēģināt..tad laiks pagāja un atkal satikāmies pēc gadiem 4..un atkal tas pats, nepatika..dejojam vienā kolektīvā un tad kkā sadraudzējāmies un man kkas sāka viņā pievilkt, tā nu sākām kā vienkārši draugi, kas daudz pavada laiku kopā un es viņu sāku saskatīt pilnīgi citā gaismā. esam kopā jau laimīgi divus gadus un domājam par kāzām un mājas celšanu. :)
Tā ka ir vērts padomāt, varbūt ir vērts mēģināt ;)
nav verts, manuprat, jo ir jabut seksualai pievilksanas tiri genu limeni.
Nez, nez.. Man labākais sekss dzīvē ir bijis ar vīrieti, kurš izskatījās diezgan līdzīgs purva velnam.. Hmm, pirmajā mirklī, kad viņu ieraudzīju, mēģināju saprast, ko pie velna vispār daru viņa sabiedrībā. Bet kaut kas tāds viņā bija, ka vēl tagad atceroties, galva griežas... :)
nu, ja raksturs atbilst kaut kādam tavam sarakstam, kur pa punktiem atzīmēts kādām īpašībām un rakstura iezīmēm jābūt tad.... tev vispār ir kādas jūtas pret viņu? nu kaut kas?