Vai stāstītu par neuzticību?

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Ja tevi piekrāptu vīrs vai draugs, vai stāstītu par to savām draudzenēm vai ģimenei?

Te ne tik daudz par tādiem gadījumiem, kad piekrāpj un tu aizcērt durvis un aizej. Tad jau būtu ok, ka visiem tā arī izstāstītu, ka maita piekrāpa tevi.

Es vairāk par tādiem gadījumiem, kad tev ir nopietna ģimene un tu tā vieglu roku negribi visu pamest, bet gribi saprast vēl, ko darīt... iespējams glābt visu. Šajā gadījumā, no vienas puses, gribas to atbalstu un kādam paraudāt uz pleca. Bet, no otras puses, ja tomēr paliec kopā ar vīrieti, vai draugi un radi nemainīs attieksmi pret tavu vīrieti.

Piemēram, es tā iedomājos sevi. Ja uzzinātu, ka māsas vīrs piekrāpis manu mīļo mazo māsiņu, nodarot viņai tik ļoti pāri, man pilnīgi noteikti mainītos attieksme uz negatīvo. Un līdz ar to māsai jau arī turpmāk būtu diskomforts, ka viņas vīru ģimene vairs nepieņem.

Kādi jūsu viedokļi?
20.08.2013 21:47 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Neredzu, kāpēc man būtu jāaizsargā cilvēks, kas mani ir krāpis? Attiecības tur nav iespējamas jebkurā gadījumā, cik nu nemīlētu un pat doma palikt ar tādu ir vnk pretīga.. Tā kā domāju pastāstītu māsai, draudzenei un mammai. Bet labākai draudzenei noteikti
21.08.2013 12:24 |

10 gadi
Reitings 1542
Reģ: 29.08.2011
Никогда никому не жалуйся на своего мужчину. Ты завтра его простишь, а в глазах твоих друзей он останется мудаком не заслуживающим уважения.
21.08.2013 12:25 |

Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
Ģimenei noteikti nestāstīstu! Arī draugiem diez vai. Zinu, ka kāds noteikti censtos pamācīt, dot ieteikumus, ko es neciešu! Labāk pārdzīvotu visu klusībā.
21.08.2013 12:34 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Никогда никому не жалуйся на своего мужчину. Ты завтра его простишь, а в глазах твоих друзей он останется мудаком не заслуживающим уважения.

Miljons + + +

Kad bija gadi 20, arī draudzenēm un mammām stāstīju par visiem saviem puišiem, problēmām, prasījumu padomus, ieteikumus, likās tik svarīgi dalīties un visu pārrunāt. Pfeee muļķe biju :D Tagad nevienam neko nestāstu. Tieši tā, kā teica, ka pati jau rītā piedosi un dzīvosi laimīgi talāk, bet visi pārejie tavu draugu uzskatīs par kretīnu un necienīs jūsu ģimeni. Ja nu galīgi gribas, tad labāk forumā pačīkstēt, jo te man vienalga, ka kāds noliek manu draugu. Bet ģimene un draugi - gribu ka viņu viņu mīl un ciena
21.08.2013 12:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits