Profils

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Labs vakars! :)
Man vienīgajai ir tā, kad izlasu kādu no jūsu nikiem un paskatos bildi, uzreiz rodas iepaids kāda tā meitene/ sieviete ir īstajā dzīvē?
Vai niks kādā no forumiem var un ja var, tad cik daudz tas var pateikt par cilvēku? :) (arī bilde)
Kā jums šķiet? :)*
20.08.2013 20:38 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
TILA*
Es vairāk par ilgstošākām iemītniecēm, par vienu atbildi, ja vien tā nav ļoti izteiksmīga, protams, neaizdomājos.
Piemēram, varu minēt bijušo Queen, kas gandrīz ik dienas bieži mainīja bildes, vienmēr tādas stilīgas, romantiskas, ar gaumi, vieglumu, man nav ne jausmas kā viņa izskatās, bet uzreiz likās, ka tās stāsta par viņu, tur pat nav jādomā.
21.08.2013 02:19 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-es atkal iedomaajos Hellish-tiesi tas pats,tas priekstats par so cilveeku nemainiijaas gadiem,jo tas iipasais rakstiisanas stils,humora deva utt., loti daudz pasaka!
Noteikti to pasu vareetu teikt par Cataleya-visas profila bildes ieliktas ar domu,pateikt par sevi.Interesanti,ka man pat radaas interese,paskatiities ,ko noziimee vinas nik!Taa es vareetu mineet vairaakus profilus.Iipasi jau tad,ja ilgi saraktos ar kaadu-es juutu so cilveeku ,pat nezinot vinu personiigi-soreiz domaaju veestules arii.
21.08.2013 03:25 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ir jau tā, ka pat neredzot cilvēku, domās izveidojas kaut kāds tēls. Bet manā gadījumā ne vienmēr tas ir saistīts ar profila bildi un niku. Dažas dalībnieces kaut kā asociēju gan ar bildi, gan tekstiem, piem., kristu, Emmanuelli, _paris, u.c.
Citām atkal pilnīgi nepievēršu uzmanību, kāda bilde, bet savs priekšstats ir radies tikai no tekstiem, piem., čāča, Mi Amor, Nazīc u.c.
Niki gan pa lielam man nepasaka neko par cilvēku, ja vien nav izveidots kā savs vārds vai kaut kas tikpat personīgs.
21.08.2013 03:49 |

Reitings 16208
Neons-nu redzi,tagad piemeeram skatos uz tavu profilu un galvaa iesaavaas doma,ka noteikti esi loti radosa!Vispaar loti interesanti,ka ir nik,kuri uzreiz ielec aciis un ir atkal taadi,kuri pasliid garaam...!
Es veel iedomaajos Morgan-parasti profila bildes liek taadas -sievietes ar speeciigu skatu.Lasot rakstiito, esmu paarliecinaata,ka sii sieviete ir "ar ieksaam"!Tiesi taapat kaa Krista-nekad neesmu jutusi zem sii nik "maigu meiteniiti"-vairaak un vairaak juutu to cilveeku apaksaa!
21.08.2013 03:59 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Emanuelle, man pēc visiem priekšrakstiem būtu jābūt radošai, bet neesmu. Vismaz man tā liekas... Esmu mācījusies gan mākslu, gan mūziku. Bet, kā pabeidzu, tā arī viss apstājās. Vēlāk, ja radās kāda kreatīva ideja, realizēju un viss. Tā teikt izmēģināju, radīju (vismaz par to prieks, ka izdaru līdz galam) un pietiek. Dažeiz uz sevi par to dusmojos, bet nezinu kā sev palīdzēt...
Jā, tiešām interesanti, ka ir profili, kuri ir kaut kādi neredzami. Itkā bieži piedalās diskusijās, bet kā nevari iegaumēt šo cilvēku, tā nevari...
21.08.2013 04:55 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Emmanuelle , patiesībā jau esmu arī no tām kostīmiņu un kurpīšu nēsātājām. Tad, kad izvēlējos to bildi, meklēju ko līdzīgu tam, kas pašai tobrīd bija kājās. Tāda sajūta, ka jāliek tā bilde atpakaļ.. :D
21.08.2013 08:43 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Labi, padomāju un sapratu, ka man pašai kurpes patika labāk, tonakt kad mainīju bildi, vienkārši bija kašķīgs garastāvoklis, lieku viņas atpakaļ. :)
21.08.2013 09:05 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
karinjo,

nav gluži bijusī, tikai nu mainu gan bildes, gan vārdus ik dienas. Paldies, uztveršu kā komplimentu labai bilžu gaumei :)
21.08.2013 10:33 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Es reizēm domāju, kāpēc tieši tā meitene ir izvelējusies tādu niku, kur ar tādu ir saskārusies. Daudzas pēc bildēm atšķiru. Teikšu godīgi, bildes man uzreiz rada visādas asociācijas, kas tur varētu otrā galā drukāt :D :)

Mana bilde, iespējams, ir saistīta ar manu dabu, vienmēr saku, ko domāju un ko vēlos no dzīves, to pašu sagaidu arī no apkārtējiem. Tāpēc, kad lasu diskusijas par to, ka meitenēm puiši nezin vai grib būt kopā vai šķirties, man liekas galīgi garām, ar tādiem nezinātajiem man nebūtu pa ceļam. Patīk konkrētība un patiesība, pat ja tā mēdz būt skarba.
21.08.2013 11:01 |

Reitings 16208
Atceros,ka gribeeju mainiit nik vairaakas reizes-neizdevaas.Tas mans ES bija pazudis!
21.08.2013 17:01 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Saja foruma piefikseju tas, kuras man liekas interesantas un ir kopigas temas, zvel mana saraksta ir visas maminas.

Par to, ka bilde kko izsaka par to kads cilveks ir dzive, nepiekritisu. Taja diskusija, kur meitenes atklajas vareja manit, ka realais nesakrit ar virtualo.
Vairak sliecos uz to, ka vnk patik bilde,vai stils. Ai, vsp nepratisu paskaidrot savu domu:D
21.08.2013 17:48 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Es vairāk pēc bildēm orientējos :D
Tās meitenes, kuras biežāk komentē, tām esmu apmēram iegaumējusi nikus, bet visā visumā neiespringstu uz to :D
21.08.2013 17:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits