Bail!

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Čau meitenes!

Gribētu uzzināt vai es vienīgā tāda īpaša!

Īsāk sakot es ģībstu ikreiz kad man noņem jebkādas asins analīzes. Agrā bērnībā kā bija - neatceros. Pirmā reize, kad paģību bija, kad izdūra auskarus, labi tam nav nekāda sakara ar asins noņemšanu, bet tā bija pirmā reize, kad paģību. Pec tam, kad izdūru pīrsingu, tieši tas pats. Palika arī slikti pēc tetovējuma uztaisīšanas, bet tur pie vainas sāpes un karstums.

Pēdējo reizi, kad paģību bija, kad gāju Obligāto veselības pārbaudi, lai stātos darbā, noņēma analīzes, nebiju baigi uztraukusies vienīgi, protams, domāju, ka cerams būs labi, jo slimnīcā biju viena pati, neviens līdzi nenāca, vairāk baidījos, ka paģībšu un mani apzags, jo tas tik bieži dzirdēts. Kad biju nodevusi asinis ar liftu braucu tālāk pie nākamā ārsta un , protams, jūtu ka nāk ģībiens. Sniedzu palīdzību pati sev, nebija neviena, kas man palīdzētu, visas māsiņas pohujā gāja garām. Sēdēju pie atvērta loga, bāla kā līķis. Gribu nodot analīzes veselības pārbaudē, bet riebjas vnk tā ģībšanas sajūta, bailes un viss pārējais, kas ar to mijās.
Nezinu, kapēc tā.
20.08.2013 11:06 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Sassy, man arī ir bijis tā pat, bet tieši tā iemesla dēļ, ka es sevi noskaņoju- domāju cik ļoti man ir bail , ka sāpēs un, ka es noģībšu! Es ļoti baidījos no noģībšanas, jo reiz, kad potējos pret ērču encefalītu (:D) gandrīz noģību.
Beidzot esmu tikusi no tā vaļā...vienīgi asinis nodot(būt par asinsdonoru) es nevarētu - reiz gribēju, bet biju pārstresojusies un izjutu atvieglojumu, kad māsiņa pateica, ka manas vēnas ir par mazu.

Bet, ja tā padomā- ko tur baidīties? Viens mazs čiks un gatavs!- Centies sevi noskaņot šādi, kā arī uz to tik ļoti neieciklēties - nedomāt par ģībšanu. Vienmēr pabrīdini māsiņu, lai jau laicīgi sagatavo ožamo spirtu, jo Tev mēdz palikt slikti!
20.08.2013 12:13 |

10 gadi
Reitings 2563
Lottie jā, par šo rakstu biju vnk šokā.

hohotuška, tur jau tā lieta, ka noskaņoju sevi, zinu, ka nekas traks nebūs, bet organismam laikam nevar iestāstīt.
20.08.2013 12:53 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Lottie

Es neko vairak par atro izsauksanu nedaritu, pec tam iedotu matei udeni padzerties, bet klat bez cimdiem neskartos.
20.08.2013 12:57 |

Reitings 181
Reģ: 20.08.2013
man laikam paveicās. kad es ģību autobusā, viena sieviete mani bija taka noķērusi un es uzreiz atjēdzos. pateicu paldies. tad,kad es kritu dzirdēju tās sievietes balsi": attaisiet logus vaļā, meitenei slikti!" uz ko viena tante atbildēja ": Man pūtīs virsū!"..

bet par ģībšanu jāpiekrīt, ka viss ir galvā. man arī pēc tās vienas reizes, kad noģību vienmēr braucot ar autobusu likās, ka ģībšu. es vienkārši domāju par kaut ko citu un vispār par ģībšanu nē. man palīdz :)
20.08.2013 13:00 |

10 gadi
Reitings 2563
Morgan nu jā loģiski, ko tad tu vari palīdzēt. Pati tikai saķertu kko.
20.08.2013 13:00 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es arī esmu viena no ģībējām. Ja ir kaut kāds stress vai sakāpinātas emocijas, man paliek melns gar acīm un es ģībstu. Pēdējo reizi man tā notika uz ielas. Labi, ka mans vīrietis bija blakus, citādi es tur būtu apzagta un atstāta. Ģimenes ārste nosūtīja uz dupleksu galvai, elektroencefalogrammu un pie neirologa. Esmu jau visam šim gājusi cauri. Pārsvarā viss beidzas ar to, ka man pasaka, ka tā ir veģetatīvā distonija. Aizej pie ārsta!
20.08.2013 13:02 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Autobusos, ja jāstāv kājās, man vienmēr paliek slikti. It īpaši, ja ir silts laiks. Pēdējo reizi, kad paģību autobusā, attapos sēžot krēslā un tantiņa man ar grāmatiņu vēdināja gar seju. Dažreiz paveicas ar izpalīdzīgiem cilvēkiem, dažreiz tiec uzskatīts par narkomānu..
20.08.2013 13:07 |

10 gadi
Reitings 2563
unique tas gan, reti kurš vispār palaiž apsēsties. Attieksme šausmīga.
Bet es pat nevarētu teikt, ka slimnīcā ir labāka attieksme.

Aizgāju uz darba ēdnīcu, redzu sieviete noģībusi, meitene blakus raud, ārsti jau sazvanīti. Eju ārā skatos, dakteris lēnām čāpo lejā pa kāpnēm, pieiet klāt prasa, kas noticis. Domāju bļaviens divi vīrieši taču vismaz var aiznest to sievieti uz palātu kādu, lai vismaz nebūtu jāguļ uz zemes, bet nē. Riebjas.
20.08.2013 13:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits