Meitenes, ceru, ka varēsiet man palīdzēt ar ieteikumiem :(
Lieta tāda, ka līdz šim neko jaunu no apģērba neesmu pirkusi. Man ir ap divdesmit pieciem gadiem, bet drēbes vispār nav pirktas es pat neatceros, no skolas laikiem un kaut kādiem 90tajiem gadiem, ko lielākoties pirku vecāku ietekmē. Nekad nav bijis liekas naudas, un no vecākiem ieaudzināts uzskats, ka ja nav nodriskāts un der, kāpēc lai mestu ārā un pirktu kaut ko jaunu.
Bet šodien man uznāca tāds besis par to visu. Par to, ka blūzītes un džemperīši ir 10 gadus veci. Ziemas jaka ir tā pati, ar ko vidusskolā gāju. Apakšveļa un zeķubikses ir nonēsātas. Aaaaa vienkārši pretīgi no tā visa. Viss ir morāli novecojies un es sapratu, ka pati sev riebjos. Es vienkārši sakrāmēju visu maisos un izmetu. Un tagad man nav nekā ko vilkt. Atstāju tikai pāris kaut cik plus mīnus normālākos apģērba gabalus, bet uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmus.
Kā jūs vērtējat šo situāciju? Vai es esmu vienīgā tāda uz pasaules? Vai visas pārējās ir normālas meitenes, kas iepērk katru gadu jaunu garderobi? Kad paskatos apkārt, ka tik daudz stilīgu cilvēku, mani pārņem nožēla, cik es esmu nožēlojama :( Raud un raudu visu vakaru...
Ja jūs būtu manā vietā, ar ko jūs sāktu? Pirmie soļi, kad ir tukšs skapis?