Izdevumi sievietēm un vīriešiem

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Kā jūs domājat kam mēnesī ir vairāk izdevumu sievietēm vai vīriešiem. Runa ir par 20-25 gadi, bez bērniem.

Vīriešiem mīnusi - vairāk naudas iziet pārtikai, jāmaksā par dzīvošanu (varbūt paveicās un var dzīvot ar vecākiem kas neprasa, bet šajā vecumā gan jau kko liks atdot), ja nu grib izklaidēties tad pašam vien par to jāmaksā.
Vīriešiem plusi - nav jāpērk visādi tamponi un kontracepcijas (sievietes ir daudz vairāk seksuāli aktīvas šajā vecumā), var staigāt vienās drēbēs kaut gadiem ilgi, nav nekādas kosmētikas u.c. nesvarīgas lietas.
18.08.2013 17:20 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu, ja mājās neko labāku par kuci nevar dabūt, tad tiešām labāk nevajag.

Jebkurā gadījumā, veiksmi tev uztrāpīt uz nākamā Apple vai Facebook akcijām, kamēr vēl dabūjamas pa lēto :)
18.08.2013 21:39 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Es gan nezinu kur vīrieši tērē vairāk.
Ja par apģērbu (darbam) - piemēram, man ir divi apģērba komplekti ko valkāju ziemā, divi vasarai. Jaunus iegādājos kas tie sāk jūtami nodilt 1x gadā vai vienreiz 2gados.
Ar apaviem tāpat.
Izkaidei - klasiskais variants kuru maiu 1x 3-5 gados. Brīvais kuru mainu 1x gadā.
Prafimērija - skūšanās piederumi un citi - 1x-2x gadā.

Manuprāt sieviete tērē vairāk un tas jau nekas slikts. Sieviete taču ar apģērbu vairāk izceļās un parāda sevi. Un skaistumkopšnai tāpat vajag daudz vairāk.
18.08.2013 21:40 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Atkārtošos un teikšu, ka tomēr lielā daļā jautājumu var piekrist gooby pls, tikai daļai cilvēku ir savs kaut kāds konkrēts dzīves modelis, pēc kura virzīties, tāpēc negribas pieņemt, ka var arī citādāk. Bet var!
Protams, ne vienmēr un visi, bet, ja cilvēkam ir savs funktieris dzīvē, īstenībā var sev dzīvi arī citādāk nodrošināt, ne tā, kā to visi dara (respektīvi, visu dzīvi strādājot aka vergojot, kā te minēts).
18.08.2013 21:41 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Estere, nu bet vai būt par absolūtu kapeikpisēju šodien cēlās nakotnes vārdā arī ir vislabākais risinājums?

Ir taču vidusceļš - veikt regulārus, lielus iekrājumus, bet zināmu daļu naudas iztērēt kādam nelielam ceļojumam, vai kursiem, vai randiņam ar kuci :) Vai tad naudas tērēšana, lai sagādātu sev kādu prieciņu jau šodien (un nevis pēc 10 gadiem) ir tik ļoti bezmērķīga un nosodāma?
18.08.2013 21:48 |

Reitings 895
Viss atkarīgs no tā cik ātru progresu un kādus rezultātus grib.
18.08.2013 21:53 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Manuprāt abu dzimumu pārstāvji var ietaupīt un dzīvot no apmēram līdzīga naudas daudzuma. Tas atkarīgs no konkrētajiem cilvēkiem.

Runājot par autora krāšanas ideju... Var jau krāt gadiem to naudu neko neizbaudot, tikai rukājot, rukājot un rukājot, bet kurš ir teicis, ka pēc tā laika vēl būsi dzīvs un varēsi to visu izmantot? Visu vajag ar mēru, tā sakot ;)
18.08.2013 21:55 |

Reitings 895
Get rich or die tryin'
18.08.2013 21:56 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
57days
Cik cilvēku - tik dzīves modeļu.
Kas vienam liekas nepareizi, citam ir reālais dzīves piepildījums un tas, ka citiem tas nepatīk, paliek vienaldzīgi.
Nesaku, ka pati ar visām četrām piekrītu autora minētajam dzīves uzstādījumam, jo dzīvoju mirklim. Vienkārši kā cilvēks nespēju taupīt rītdienai, man to nevajag. Bet tikpat labi ir cilvēki, kas sataupa un tad velk to gaisu plaušās, lai dzīvotu. Un dzīvo arī!
Vairāk šajā diskusijā ievēroju, ka cilvēkiem pārāk bieži ir nosliece likt citiem dzīvot pa savam. Bet nu nav tāda viena, pareizā veida.
18.08.2013 23:12 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
neloģiski!!!!

Teksts:
Tikai ar naudu savam uzņēmumam nepietiek, vajag veiksmi, zināšanas, saprašanu, arī pieredzi, vajag biznesa ideju, arī daudz darba nāksies ieguldīt. Nevis tikai pliku naudu no zeķes izvilkt, investēt un sākt peldēt kapeikās.

Atbilde:
Tās ir pašsaprotamas lietas.

Augstā amatā nonākt 35 gados un turpināt vergot? Nē, paldies. Es labāk sakrāju, radu kko pats un 35 gados beidzu strādāt. Ja grib vergot, tad studijas ir laba lieta.

Sanāk, ka loģiski tu apstiprini, ka jā, daudz darba nāksies ieguldīt , tad kad uztaisīsi savu firmu, bet tomēr tu pēc 35(mirklī, kad būsi uztaisījis šo savu firmu) beigsi strādāt???

Es nesaku, ka nav laba doma krāt, bet ir muļķīgi domāt, ka pēc tiem 35 tu neko nedarīsi, jo visu šo laiku būsi krājis. Tas taču ir apsurds.
Pirmkārt, jau nevienai sievietei tu nebūsi vajadzīgs, ja tev nebūs nekādu intrešu, ja tu nebūsi šos (es pieņemu ka tev ir +- 20 gadi) 15 gadus neko redzējis, bijis, vai iemācījies, bet pliki 12 h dienā rukājis. Par ko tu ar to nabaga sievieti parunāsi? Par naudas čupu, cik ilgi?
Otrkārt, kā tu iedomājies vadīt firmu, neko nedarot?

Bet pat izgāšanās tajā ir labāka nekā sūdīga dzīve velkoties mājās no darba pie kkādas kuces un sīkiem smerdeļiem. Manuprāt.

Un šis vispār pārspēj visu :D
18.08.2013 23:38 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Cik cilvēku - tik dzīves modeļu.
Kas vienam liekas nepareizi, citam ir reālais dzīves piepildījums un tas, ka citiem tas nepatīk, paliek vienaldzīgi.

Šim man gan jāpiekrit pilnīgi, bet man liekas, ka šoreiz 57 negrib pierādīt savu taisnību, bet gan parādīt šim konkrētam indivīdam viņa tuvredzību uz dažādiem jautajumiem, nemaz neapgalvojot ,ka tā ir slikta.
18.08.2013 23:41 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Karjera nav labs ieguldījums, neviens nav kļuvis bagāts vergojot kāda labā.

Aha, it kaa pie bagaatiibas vareetu tikt, atliekot 300 latus meenesii lol. Lai kljuutu patieshaam bagaats, ir jaabuut kaut kam vairaak par karjeru vai kraashanu zekjee. Ir jaamaak naudu pareizi investeet, jo tikai nauda rada citu naudu. Pat gjeniaalaam idejaam vajag labu maarketingu un ieguldiijumus. Dazji to iemaacaas, izgliitojoties skolaas, dazji - no dziives pieredzes, dazjiem tas ir shuupulii ielikts, bet dazjiem nav vienkaarshi lemts. Katraa zinjaa vajag radoshu pieeju tam visam.
19.08.2013 01:16 |

Reitings 895
Es nekur neesmu teicis ka es kko krāšu līdz 35, kurš vispār to šeit izdomāja. Līdz tam jau ir jābūt visam pabeigtam. Ja tā nebūs, vnk padarīšu sev galu, nav jau obligāti jādzīvo.
Lielākajai daļai bagātnieku vnk ir smirdīgas ģimenes, kas atņem daudz laika un naudas, tādēļ viņiem ir jāčakarējās arī 40 un vairāk gados. Un kas sievietēm interesē un par ko parunāt man ABSOLŪTI pofig. Ja būs daudz naudas vnk samaksāšu kkādām lai var pakapāt un viss, lai runā savā starpā.
19.08.2013 06:53 |

Reitings 895
Aha, it kaa pie bagaatiibas vareetu tikt, atliekot 300 latus meenesii lol. Lai kljuutu patieshaam bagaats, ir jaabuut kaut kam vairaak par karjeru vai kraashanu zekjee. Ir jaamaak naudu pareizi investeet, jo tikai nauda rada citu naudu.

Bļa, da labi? Nevar būt.
19.08.2013 06:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits