tatad jautajums . gribu sakt lietot hormaalas kontrakcepcijas. kas man jajauta arastam? vnk jasaka lai izraksta kontrakcepcijas vai jasaka ka gribu tiesi hormunalas un vina pateiks kuras labakas?
lasiju tepat interneta bettik daudz viedoklu ka nezinu kas labs kas slikts :O
vienigais kas baiga ka mazak gribesies un savrs pieaugs, jaa zinu ka tad japartrauc lietot un jagriezaas pie arsta bet vai tad svars bus atkal tads ka bija?
ceru ka kada palidzes jo no ta neko nesaprotu
man zel jusu bernus kuram ir un kuram buus ja jus taa izturaties pret nepazistamu cilveku speju iedomaties ka jus pat slaniit bernu varetu delj ta ka vins kko ne ta izdaris
man zel jusu bernus kuram ir un kuram buus ja jus taa izturaties pret nepazistamu cilveku speju iedomaties ka jus pat slaniit bernu varetu delj ta ka vins kko ne ta izdaris
Mademoiselle!,es moš nebūtu pat tajā iebraukusi, jo draugs prasa man - Kas Tev tur visu laiku dir** saka?
Es viņam saku - Labāk nāc paskaties,kas par čūskām!
Viņš atnāk un saka - Normālas čūskiņas, bet tas džeks visu laiku saka, ej tu dir** :D
Venice, es nešaubos par to,ka neviena te neko ļaunu nedomāja autorei, vienkārši iemesls uzjautrināties savā starpā, jo viss tik kluss un mierīgs cosmo palicis. Šī diskusija piemeta tādu kā dzikstelīti.