Izvēle.

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Stulbi izklausās, bet mani tiešām tas nomoka- Ka lai izvēlas starp diviem vīriešiem? Viens, kurš dod drošības sajūtu un stabilitāti un otrs... Pilnīgs neprāts... Vīrietis, kuram patīk regulāri izklaidēties, tā viņam ir neatņemama dzīves sastāvdaļa. Bet ar viņu ir taureņi vēderā, es viņu gribu un negribu vienlaikus- prāts kliedz, ka tur nekā nesanāks, jo viņš ir nenopietns, kaut gadi to no viņa prasa, taču sirds kā jukusi kliedz, ka jāmēģina.
17.08.2013 22:22 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
izslēgtu sev visu un censtos izbeigt jebkādas attiecības ar abiem vīriešiem.
par stabilo vīrieti jau pati pateici. šķiet, ka nav vairāk kā naudas un stabilitāte, kas viņā tevi interesētu.
par to tusētāju... tev viņš ir iekritits sirsniņā..bet vai tu viņam arī? citi tusējas, bet tajā pat laikā ar jēgu un ir kopā tikai ar vienu meiteni. kad man nebija nopietna drauga, es arī daudz tusējos, jo mājās sēdēt negribējās un gribējās jautrību. izdomā par šo puisi, cik ļoti viņš ir nenopietns un kādas jūtas un nodomi viņam ir attiecī'bā pret tevi. ja nekādas īpašās jūtas nav kā tikai patikšana, es viņu vnk izslēgtu no savas dzīves pamazām.
19.08.2013 11:40 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ja tu gribi būt pareiza un darīt tik pareizi, tad nečakarē nevienu un izšķiries ar abiem.

Bijuši man daudzi tauriņi, bet visi agri vai vēlu aizlidojuši, jo tas nerada attiecībām stingru pamatu.

es apstrīdu šo teikto. ne jau visas iemīlēšanās beidzas ar katastrofu. pēc Daktera teiktā sanāk, ka mēs iemīlamies tikai nepiemērotos cilvēkos, bet tā nav. protams, ka vajag arī ar prātu izsvērt. ne vienmēr gadās, bet nevar dzīvot kopā ar kādu tikai tāpēc, ka tāda dzīve būs pareiza.
19.08.2013 11:49 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Atkarībā, ko tu gribi. Ja ģimeni, tad pirmo, ja izklaidi, tad otro.
19.08.2013 11:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits