Mans boyfriends ārzemnieks

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Tām kurām puiši ir ārzemnieki, kādas lietas jūs pārsteidz?Varbūt kādam ir dīvainas izdarības vai arī tieši otrādi izrāda uzmanību tādā veidā kā neviens latvju bālelinš nedarītu.
Manējais nekad nesaprot, kā var daudziem salātiem pievienot majonēzi,ēst "Kārums" sieriņus brokastīs un lekt pār ugunskuru Jāņos. :D Viņa valstī arī kad nāk ciemiņi nenotiek lielā izrīšanās ar rosolu un citiem gardumiem.
Vai jūsu puiši izrāda interesi par mūsu valodu un kultūru?
16.08.2013 21:28 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
es biju soka par kipriesu esanas paradumiem,milotais ir kiprietis...viniem viena edienreize ir 5 edieni..salati,gala,gala,gala,maize,sautejums,u.t.t. es vinam visu laiku saku,ka paliksu resana.vins tikai visu krame uz mana skivja... :D tev ir jaed..ko tu sodien edi? un apvainojas,ka saku,ka paliksu resan,varu jau est tikai salatus.. :D
28.06.2014 19:41 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Jūsu stāsti izklausās inčīgi! Jācopē ar nost kāds ārzemnieks. :D
28.06.2014 20:03 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Tieši biju pārsteigta,ka viņš tik normāls ir,lai gan ārzemnieks.

šitādas frāzes vienkārši iespārda
jā, vienīgie normālie cilvēki uz pasaules ir latvieši :D
aprobežotības kalngals...
28.06.2014 20:23 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Esmu kopā ar francūzi.
Ļoti ģimenisks, kulturāls un labu audzināšanas background. Dažreiz jūtu viņā imperālisma paliekas, it kā Napaleons būtu dzīvs :D bet tā sīka vienība.
Ēd visu, ko taisu, bet jau esmu piešāvusies, ka ir vairākas lietas, ko neēd. Franču virtuvi pārzinu ļoti maz, miksēju visas iespējamās lietas, tāpēc mums ēdienu reģioni variē. Viņš ir izvēlīgs, ja ēd ārpus mājas, bet mājās gatavots ēdiens tiek ēsts bez liekiem komentāriem. Ja ļoti garšoja vakariņas, un vēl kas ir palicis pāris, viņš to var paprasīt brokastīs, pat nesildītu :D
Kā mēs Lieldienu olas krāsojām. Simboliski, laikam 3 kādas. Pirms tam gājām lasīt zālītes, lai būtu, ko olām aptīt. Plūcu visādas lapiņas, šis tur arī kko ņemas. Nāk pie manis...pilnas rokas ar nātrēm :D Saku, trakais, met nost! Šis neizpratnē, līdz atskan lamas, kliedzieni. Njā, Parīzē dzimis un audzis un nātres nekad nav redzējis :D Tagad, ja pastaigājamies, man vienmēr parāda nātres.
Bijām atraduši meža zemeņu pļaviņu, salasu ogas, dodu šim ēst, a viņš lielām acīm - Tu mazgāt neaisies? Ņēma ūdens pudeli un skaloja....
29.06.2014 11:27 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
manejais ir amerikanis un tiesam ists dzentelmenis, vienmer atvers durvis, laus apsesties man pirmajai pie galda , komplimenti viss ko agrak latviesu puisos neesu ieverojusi.

man jau ta skeit ka arzemnieki sievietes vairak novertee.
29.06.2014 11:43 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Man draudzenei puisis ir portugālis. Bija pavasarī atbraucis uz Latviju un mūsu kopīgie draugi iepazīstoties teica: Welcome to Europe :D un jokoja, ka Portugāle ir tik tālu, ka tā vairs nav Eiropa :D . Bet es atcerējos par bērzu sulām. Uz galda stāv krūka un viņš prasa, kas tas ir? Mēs sakām - birch tree juice. Viņš skatās lielām acīm un nesaprot.. Un tad mans brālis ņēmās skaidrot kā viņi nocērt bērzam zaru, liek speciālā sulu spiedē un sanāk šitāda sula :D Pēc laiciņa jau saprata, ka viņu velk uz zoba :D
29.06.2014 12:20 |

Reitings 105
Reģ: 22.12.2013
Skatieties meitenes LNT , 20:10 Latvijas failus mīlestības dēļ , tur būs ārzemnieki kuri dzīvo Latvijā dēļ savām mīlestībām
29.06.2014 19:51 |

Reitings 610
Reģ: 01.12.2013
Mileika- meh, kkā negribās skatīties, nezinu kādēļ, laikam jau, jo nekad neļautu savam mīļotajam dzīvot LV, tikai mīlestības dēļ, tad jau labāk pārceļos uz viņa valsti.
29.06.2014 19:57 |

Reitings 14
Reģ: 05.07.2011
Tiekos ar angli un pirms dažām dienām atbraucām no atvaļinājuma Latvijā.
Manējajam dīvaini liekas mūsu vārda dienas un sieviešu dienas, jo gandrīz katru mēnesi es tik šim saku, ka tagad ir tāda diena un tāda, tur Tev puķes jādāvina utt, bet tagad arī esam atraduši viņu "latvisko" vārdu un svinam arī viņa vārda dienu. :D
Kā arī šis ir traks ir uz siļķi kažokā. Gandrīz visu nedēļu tik ēda tos. Sākumā gan bija nesaprašanā kā vispār var būt salāti at zivīm un bietēm kopā. Kā arī ir pārsteigts, ka mēs lielāko daļu salātu maisam kopā ar majonēzi vai krējumu, bet visu ēd un viss garšo. :)
Arī Jāņos gāja dejot ar visiem un ko dzirdēja, to dziedāja klāt pie visām latviešu dziesmām. :D
Latviešu valodu arī mācās. Ko dzird, to tik atkārto kā papagailis. Arī mana mamma ar viņu runāja latviski un šis tik visu laiku viņai atbildēja "jā,nē". Kad sēdējām Jāņu koncertā, tad šis visu laiku skraidīja pie manas mammas un kaut ko tur viens pats runājās kā arī visu laiku man prasīja "where is mana meitene maminka" (viņš tā manu mammu Saukā)
Šis iemācījies teikt "es esmu anglis" un tad Latvijā, kad aizsūtīju uz veikalu vienu, lai nopērk maizīti un kāds uz ielas viņas esot kaut ko prasījis, tad šis atbildējis "esmu anglis" un aizgājis prom :D
No rītiem, kad viņam ir pirmajam darbs un es vēl guļu, sūta SMS ar "labrīt" utt un saukā par mīļo latviski. :)
Manējais vēl ir pārsteigts, ka mums tik daudz maizes šķirņu.. Tumšà, baltā, saldskābā. Un vēl vakar man noteica, ka liekas dīvaini, ka mums parasti uz galda tik daudz dažādu ēdienu.. No visa pa visam. :)

Bet tā laikam nekas īsti neliekas dīvaini vai atšķirīgi, tik varbūt uzskati uz dažām lietām, bet tas visiem. :)
30.06.2014 13:41 |

Reitings 14
Reģ: 05.07.2011
Kā arī manējais ir kā traks uz speķa pīrādziņiem. Pirkstiņu var aplauzīt. :)
30.06.2014 13:42 |

Reitings 254
Reģ: 18.06.2013
pacelšu,interesanti! :)
30.06.2014 14:06 |

Reitings 83
Reģ: 22.05.2014
Man bija vienu bridi meitene no Meksikas , tads raksturs ka arprats , spitiga , vareja sarikot scenu uz lidzenas vietas , un ieveroju ka vinai visu laiku bija auksti
bet taa iemacijas paldies , ludzu , negribu , konchas . nekadigiu nevareja saprast ka var biezpienu ar krejumu un locinjiem :) bet sazinajamies mes kka jocigi es angliski vinja spaniski , es kko latviski :)
30.06.2014 14:28 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es soreiz nemineesu tiesi viiru,bet muusu radus varbuut(jaunos amerikaanus)Viniem "nav ticiiba" rosolam,peleekiem zirniem,ka arii ir gruuti saprast,kas tur garsiigs taada komoziicijaa,kaa vaariiti kartupeliisi ar biezpienu un silki!
30.06.2014 16:38 |

Reitings 19
Reģ: 09.05.2014
man arī puisis ir no ārzemēm, plānojam, ka 8 mēnešu laikā viņš varētu pārcelties uz Latviju, jo viņam šeit ļoti patīk. Tai pat laikā viņam patīk mūsu tusiņi un svētki, viņš pat mācās latviešu valodu, sauc mani visādos smieklīgos mīļvārdiņos. Ja patiesi mīl, tad interesēsies par tavu kultūru un svētkiem.
06.07.2014 00:44 |

Reitings 2
Reģ: 03.08.2014
Mēs dzīvojam ārpus Latvijas un plānojam tur iegriezties tikai apciemojot manus radus un draugus. Mans laulātais ar interesi pieńem interesantās latviešu tradīcijas. Esmu vińam arī gatavojusi dažādus latviešu ēdienus, bet beigās es pati eamu to lielāks fans nekā vińš. Mums abiem patīk āziešu un āfrikāńu virtuve, tā kā virtuvē problēmu nav. Vińš cenšas šo to iemācīties latviski. Tā kā pats ir no Āfrikas vidienes, tad vińam nepatīk Eiropas ziemas - ir taču auksti. Kā arī nav saprotams tas, kāpēc cilvēki visu laiku precas un škjiras....
Kā arī vińam interesanti liekas tas, ka daudzās Eiropas valstīs ir tikai viena valsts valoda.
03.08.2014 18:41 |

10 gadi
Reitings 90
Reģ: 30.06.2013
Sobríd esmu ar puisi no Nigerijas, kopigi ari planojam berninu.
15.08.2014 14:30 |

Reitings 256
Reģ: 25.01.2014
Vienreiz drāzu veceni no Kolumbijas, nekādas dižās attiecības nebija, toties viņai bija fantastisks dibens, lieliski veica orālo un tie uhh fantastiko, amigo, amigo, me gusta, profundo - tie bija ko vērti. Bet tā pārsvarā uzturu kontaktus tikai ar latvietēm.
15.08.2014 16:14 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Sobríd esmu ar puisi no Nigerijas, kopigi ari planojam berninu.

Kur tu viņu atradi :D Atbildēji kādai spama vēstulei no Nigērijas LOL :D :D :D
15.08.2014 16:18 |

Reitings 256
Reģ: 25.01.2014
ervins

Viņa droši vien domā ka viņš ir nākamais Nigērijas princis. :D
15.08.2014 16:21 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Šis iemācījies teikt "es esmu anglis" un tad Latvijā, kad aizsūtīju uz veikalu vienu, lai nopērk maizīti un kāds uz ielas viņas esot kaut ko prasījis, tad šis atbildējis "esmu anglis" un aizgājis prom

Haha, iedomājos to skatu :D
Tik jauki stāsti :)
15.08.2014 16:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits