Esmu kopā ar francūzi.
Ļoti ģimenisks, kulturāls un labu audzināšanas background. Dažreiz jūtu viņā imperālisma paliekas, it kā Napaleons būtu dzīvs :D bet tā sīka vienība.
Ēd visu, ko taisu, bet jau esmu piešāvusies, ka ir vairākas lietas, ko neēd. Franču virtuvi pārzinu ļoti maz, miksēju visas iespējamās lietas, tāpēc mums ēdienu reģioni variē. Viņš ir izvēlīgs, ja ēd ārpus mājas, bet mājās gatavots ēdiens tiek ēsts bez liekiem komentāriem. Ja ļoti garšoja vakariņas, un vēl kas ir palicis pāris, viņš to var paprasīt brokastīs, pat nesildītu :D
Kā mēs Lieldienu olas krāsojām. Simboliski, laikam 3 kādas. Pirms tam gājām lasīt zālītes, lai būtu, ko olām aptīt. Plūcu visādas lapiņas, šis tur arī kko ņemas. Nāk pie manis...pilnas rokas ar nātrēm :D Saku, trakais, met nost! Šis neizpratnē, līdz atskan lamas, kliedzieni. Njā, Parīzē dzimis un audzis un nātres nekad nav redzējis :D Tagad, ja pastaigājamies, man vienmēr parāda nātres.
Bijām atraduši meža zemeņu pļaviņu, salasu ogas, dodu šim ēst, a viņš lielām acīm - Tu mazgāt neaisies? Ņēma ūdens pudeli un skaloja....