Nezinu, vai vakartēmas te vēl dzīvas, bet šovakar kaut kā gribas palasīt pļāpas un papļāpāt pašai. Kas plānos vakaram/naktij, ko darat šobrīd, ko domājat, ko jūtat? Apmēram tā.
Dzeru šampanieti un ēdu desmaizes. Aristokrātiski! Un pēc mirkļa domāju kārtējo reizi noskatīties "Breakfast at Tiffany`s". Mans šī vakara scenārijs laikam diezgan nūģisks. Kā jums?
Šovakar tāds skumīgais uznācis - visi draugi kaut kur tusējas un vēl draudzene tā uzmet, ka āāāaah, nu besī... Tagad labprāt noskatītos kādu filmu, bet es nekad nemāku izvēlēties un atrast tādu patiešām foršu :D
Sēzu pie TV ar planšeti rokās.
Uzklāju tīrus palagus, pārvalkus, spilvendrānas. Logu atvēru,lai auksts svaigums ienāk.
Pedikīrs, matu sakopšana, uzacu sakopšana...nu skaista bezgala:D tikai žēl,ka kungs uz naktī strādā:D
Man šodien arī paskumjš vakars.
Nesen atvilkos no darba, tagad dzeru piparmētru tēju. Cerēju, ka šovakar iešu kaut kur pasēdēt/pačillot, bet kavalieris klusē un esmu pārāk lepna, lai pirmā kaut ko ierosinātu. Eh, pati vainīga. Klausos youtubā skumīgās dziesmas.
Ariadne - Vai esi arī lasījusi grāmatu Breakfast at Tiffany`s ?
Es viņu vienkārši nomocīju. Vissliktākā grāmata, ko esmu lasījusi. Gribas zināt - filma ir tāda pati kā grāmata?
Dzeru vinu, edu maizites ar kupinatu lasi...
Slinkums veidot jaunu temu, pajautasu te -
Kapec man pedejas 2-3 nedelas visu laiku gribas lasi? :D
Katru otru dienu perku vai nu svaigu fileju vai kupinatu lasi un edu ar maizitem. Agrak nekad ta nav bijis ..Tiesi lasi sausmigi gribas :D Saliti sanak :D
Filma nav nekāds elpu aizraujošs gabals, kuru ieteikt visiem draugiem un draugu draugiem, patiesībā tāds klišeju mistrojums, bet jauks klišeju mistrojums. Un burvīgā Odrija. :) Es nevaru pateikt, kas man tajā patīk. Vienkārši patīk.