pinkuminka,
esmu Mireijas GIljano fane jau daudzus gadus un piekopju viņas recetes un filosofiju :)
Vistas zupa ir dažāda, taču konkrēti šajā laikā no sezonas produktiem tā būtu šāda:
Divi vistas stilbiņi, tiek nomazgāti un likti vārīties ūdenī, kas ir apmēram stunda, buljonam.
Pa to laiku, nomizo un sasmalcini sīpolu, divus burkānus ripiņās, kartupeļus pāris un svaigos zirnīšus, saujiņu.
Kad vista ir gatava, izņemu no katliņa, novelku nost ādas, atkauloju. Buljonam pievienoju lauru lapas, piparus un svaigos zaļumus, pētersīļus, dilles.Lieku sīpolus, burkānus, kad burkāni ir nedaudz mīksti, pievienoju kartupeļus un zirnīšus un atkauloto vistas gaļu. Kad zupa ir gatava, pievienoju sāli , atstāju ievilkties. Pasniedzu sķīvjos ar pārkaisītiem svaigiem zaļumiem. Voilā.