Jau kādus 3 gadus lietoju hormonālās tabletes, bet tā nu sanāca, ka šobrīd mums ar draugu nākas izmantot prezervatīvus. Problēma tāda, ka nespēju to izbaudīt! Nejūtu savu puisi, nejūtu berzi, nejūtu NEKO! Vai tas ir normāli? Biju aizmirsusi šo sajūtu, jeb pareizāk sakot- nekādu sajūtu. Vai kādai ir līdzīgi?
man arī, mīlējoties ar prezervatīvu, nekādas baudas nav. kopš esmu to pieradusi darīt bez, izvēlos labāk nemīlēties vispār, nekā izmantot prezervatīvu.
Pārtraukto? Nu nē. Nav vērts ne tā riskēt, ne tas sniedz tādu baudu abiem. Iesaku Nuvaring visvairāk, īpaši, ja esi aizmāršīga, BET mans puisis teica, ka rinķi ļoti jūt un tiešām, kad izņem ir pilnīgi cita sajūta. Protams, uz 3h viņu var izņemt un nekas nenotiks,tomēr, ja rinķis traucē un esi gatava katru dienu viena laika iedzert tableti, tad iesaku tās.
čāča - nav grūti atcerēties tās tabletes vienā un tajā pašā laikā iedzert? Un kā ar svaru? Esmu saklausījusies, ka daudzām nāk svars klāt no kura nekad vairs nevar tikt vaļā. :( Tāpēc tās tabletes mani biedē :D
QueenB Es par savu pieredzi OK dzeršanā - sākumā, jā, vienmēr atceries, kad jāiedzer tablete. Pēc kāda laika, kad rodas papildus stresi, fiziskās aktivitātes vairāk, dažkārt ballītes, nogurums, tad tas viss iespaido spēju atcerēties iedzert tableti. :D
Man jau liekas, ka atcerēties nav tik grūti, pati pirms tam lietoju 8 gadus OK, teikšu, ka nereizi neizmirsu iedzert tableti. Parasti darīju to pirms gulētiešanas...