Kā jums pietrūkst ieejot skaistumkopšanas salonā?
Ko jūs tur gribētu sagaidīt,bez pieklājīgas izturēšanās un skaistām telpām,protams arī labu kvalitāli.
?
:)
Gribu lai administratores un frizieres neklačoajas. Lai ienakot nejuties ko iztraucejis.Pieklusinatu muziku , instrumentalo. Pieklusinatos siltos tonus.
Kas būtu tas ko jūs gribētu sagaidīt.?
Končas un kafija,manuprāt būtu tikai normāli,zemas cenas,iespējams,bet es domāju vairak par tādām savādākām lietām.
Kas būtu tas,kas jūs pievilktu iet uz salonu,ja tur būtu.............?
Jo visur viss ir tik vienādi,nav nekādu odziņu.
Gribu lai administratores un frizieres neklačoajas.
wo, wo.. vienreiz, kamēr man krāsa iesūcās matos, friziere pieiet pie galdiņa, atver savu pc un ar savu dārgo sāk strīdēties :D asaras un puņķi pa gaisu, pēc tam aizpampusi nāca pabeidza man taisīt matus :D vairs neatgriezos tajā salonā :D
Normaalus zjurnaalus, nevis tikai tenku lapeles. Lai arii viirietim, kursh ir atnaacis liidzi un taam sievieteem, kuras neintereseejaas par modi un Kombulju Inesi, buutu ko palasiit.
nu man klačošanās netraucē, nav jau cilvēkam ar aizvērtu muti jāsēž, nu un es nevaru iedomāties neko TĀDU... Nu superpuper MEGA akcija un man pretī mājām :)
Un vēl kas man patīk, kad ar frizieri kopā var izrunāt, ko es gribu un viņa iesaka vai piestāvēs vai nē. Tad man ir vēl viena jauka friziere, kura vienmēr pastāsta jaunāko, ko uzzinājusi frizieru kursos, iesaka jaunāko produkciju, ko pati ir izmēģinājusi - arī piedāvā iegādāties par lētākām naudiņām.
Kā arī, ja es pasaku - apgriezt tikai galiņus, tad tikai galiņus, nevis 3cm :D