Sveikas. Aizdomājoties par tēmu kafija, atklāju, ka esmu vienīgā starp sev pazīstamajiem, kas dzer bez cukura.
Kā ir ar Jums, kāda kafija vislabāk garšo? Un kāda marka ir iecienītākā?
Manējā favorīte ir Julius meinl un parasti dzeru baltu, stipru rūgtu.
mana perfektā kafija ir melna, stipra un rūgta!!! Cukurs, manuprāt, sabojā visu- tad garšo pēc cukura nevis kafijas!!!
Mīļākās markas nav- parasti dzeru Dallmayr vai Jacobs zaļajā paciņā!
Bet vispār man patīk svaigi malta- tas aromāts (l)
Dzeru jacobs kafiju visbiežāk, vienmēr ar mazliet piena un bez cukura!
Ja ņemu kafiju kaut kur pa ceļam, tad parasti narvesen/rimi latti, protams, tā nav tāda riktīga latte, bet precīza stipruma kafija ar pienu, kāda man patīk :) ņam!
Man kafija principā negaršo, bet vairāk kā rīta rituāls (1 krūzīte dienā). Dzeru pārsvarā tikai šķīstošo. Dabīgā pa stipru un garša īsti nepatīk. Dzeru ar cukuru un pienu, nepatīk ne rūgta, ne salda.
Kafiju vienmēr izvēlos baudīt bez cukura. Manuprāt cukurs nojauc to īsto kafijas garšu.
Man laikam nav tāda iecienītākā kafijas marka, jo kafiju vienmēr izvēlos baudīt savā iecienītākajā kafejnīcā. Viss pagatavošanas process man ir noslēpums, bet rezultāts.. fantastika.
Visbiežāk izvēlos latte, bet izvēle notiek noskaņojuma iespaidā.
Mana kafija ir stipra,bez cukura, parasti ar pienu,bet pa retam tomēr tīra,melna.
Cukuru ne ne, JO - forši ir stiprai kafijai klāt kādu ņom ņom šokolādīti, svetlanočku vai kaut ko saldu :D
Tā ir mana ideālā kombinācija :)
Man ir dota taa laime,dzert tiesaam labu Konas kafiju.Es domaaju ,ka tas ir "greeks" dzert kafiju ar cukuru .Noteikti vislabaak var izbaudiit to garsu ,dzerot tiiraa veidaa!
dzeru bez cukura, bet ar pienu, un bez cukura kafija garšo lieliski! man šķiet, ka cukurs izjauc īsto kafijas garšu.
Garšo rūgtā tipa kafija, visas markas, kuras ir bijušas, ir labas, tāpēc nav mīļākās.
Dzeru bez cukura un bez piena, neviens to nesaprot kā ieliekot trīs kārtīgas karotes ar kafiju es to mierīgi izdzēru. Baidos vienīgi par sirds veselību.