Piekrītu winterrai un mirandai Saprotu ja uzņēmumā ir karjeras trepes,un parādot savu attieksmi pret darbu,strādājot virstundas,u.t.t tev ir iespēja ieņemt augstāku amatu,tad vēl saprotu,ka cilvēki strādā tās virstundas,(par kurām nemaksā) bet pretējā gadījumā... būs aitas būs cērpēji,darba devējs tikai berzē rokas,par pamuļķīti,kurš katru dienu strādā pus stundu,stundu vairāk pa pliku velti. Parēķiniet cik mēnesī tur sanāk pārstrādātās stundas un cik tas būs naudā.
Uzņēmumā kurā es strādāju arī par virs stundām nemaksā,NEKAD. Virs stundas IR,bet tās vienkārši atvelk pēc tam nost un iedod vairāk brīvdienuJa par virstundām maksātu es kautvai 20 strādātu..Agrāk kad strādāju pirmo pusgadu arī bieži paliku 15 minūtes ilgāk,nācu agrāk uz darbu,lai visu ātrāk pabeigtu,citreiz past stundu agrāk. Protams,to neviens nenovērtēja. Un tad vienu dienu man palūdza palikt stundu ilgāk! Es pateicu OK,tikai ,lai pēc tam atvelk man to stundu nost no kādas citas dienas. Nākamajā dienā vadītāja paaicināja mani savā kabinetā un sāka bļaut,ko es vispār ieodmājoties !!! AK es skaitīšu tgd savas virstundas!?!? Tad vinja man arī spītēšot un visādīgi ieriebs !!! (Tie tiešām bija viņas vārdi) Bet ja es prasīšu,tad lai tik gatavojos ! (pati sev vinja pat ja 15 min pārstrādājusi atvelk sev nost no nākamās dienas) Nu ko... žēl,ka man tanī brīdī nebija diktafons :D Par tādiem vārdiem viņa izlidotu no tā sava krēsla kā šampja korķis. Bet par cik es miermīlīgs cilvēks,pateicu,lai jau nevelk man to virs stundu nost.
No tā brīža pagājis pusgads ,nepārstrādāju nevienu minūtīti. Vadītāja arī nav prasījusi. Bet citas aitas ,skatos pārstrādā par pusstundām ,un pat to pliko paldies nesanjem.