dereemi Vīram bezdarbnieka statuss piešķirts, nepieciešamos dokumentus iesniedza NVA, tas bija šī gada Maijā, kur viss tika apstiprināts un solīts, ka pirmais pabalsts būs pēc mēneša (25 jūnijā), taču naudu ieskaitīja pēc diviem mēnešiem.
Cik saprotu, ja ir abpusēja vienošanās, tad vajadzēja maksāt jau nākamajā mēnesī, pēc dokumentu iesniegšanas!
Hahlushka, izlasi vēlreiz. VSAA ir pabalsti. Ne NVA. Visi jautājumi par un ap pabalstu ir jāprasa VSAA, jo viņi ir tie, kas pieņem lēmumu. Ja kāds no NVA pateica, ka pabalsts būs pēc mēneša, tad tā ir viņu kļūda, jo viņi to nezin un viņi iesniegumus par pabalstu nodod VSAA, nevis izskata paši
Latvijā, ne tādi vien, zili brīnumi, kas pretrunā ar likumu piedzīvoti.
Izlasi NVA leemumu, ar kuru atteikts vai pieskirts pabalsts - tur viss buus rakstiits, arii tas, kaapeec tavam gudrajam viiram un pazinjai joprojaam pabalsts nav ieskaitiits. Gan jau nav nostraadaajis noteikto meeneshu daudzumu, lai vispaar taadu pieskirtu vai DD nolaidis lažu (maz ticams, gna jau pashi pat savu pakalju nav aizvilkusi uz NVA).
:)
Ne velti valsts mīl mums atgādināt, ka jāmaksā nodokļi :)
Valsts ieņēmumu dienests (VID) ir sācis informatīvu kampaņu, lai mudinātu iedzīvotājus apzināties, kādu kaitējumu viņiem nodara algu izmaksāšana "aploksnēs".
Kampaņas pamatā ir plakāts, uz kura attēlots krēsls ar trim kājām un centrālo uzsaukumu - "Neguli! Apzags" un aicinājumu darba ņēmējiem - "saņemot algu, pajautā darba devējam, vai par tevi tiek maksāti nodokļi".
Kampaņa ilgs līdz gada beigām, un tās laikā Rīgas sabiedriskā transporta pieturvietās būs izvietoti minētie VID plakāti. VID kampaņa izmaksās trīs tūkstošus latu.
Aija Aizver žaunas, gudrā. Iemācies lasīt un tad lej žulti.
Tavai zināšanai, vīram darba stāžs, valsts uzņēmumā, savā specialitātē - pieci gadi, nevis mēneši, kā tu šeit murgo.
Hahlushka- nezinu man draugiem un visiem kurus zinu pec atlaisanas maksa pec 3 menesiem protams ja neesi tur savārijis sūdus?!!Protams ja tevi atlaiž kavetu iemeslu dēļ nu jā tad varbut!
Man pazinu atlaida dēļ darba neizpildes un viņa pēc 3 menešiem saņēma jau.
Es pati aizgaju uz apusējo un saņēmu jau nākamajā menesī.
bet ir viņiem knifs,ja tu iesniedz papīrus un pēc nedēļas neaizeij tu zaudē nau un statussu.
(laikam taa bija)