Par savādākām meitenēm

Reitings 1
Reģ: 13.08.2013
Sveiki visiem! Esmu 23 gadīgs puisis no Rīgas. Zinu, ka laikam šī nav galīgi īstā vieta, bet mēģināšu....

Priecāšos iepazīties ar meiteni, ļoti vēlams jaunāku par mani, kas būtu savādāka nekā citas meitenes. Kas būtu nedaudz vai stipri dīvaina un bez aizspriedumiem. Kas būtu ļoti tālu no sabiedrībā pieņemtās perfektās meitenes tēla - kam būtu vienalga par tādām lietām kā veselīga dzīvesveida ievērošana vai pieklājīga uzvedība. Kas varētu būt paškristiska, ar zemu pašvērtējumu un depresīva. Viņai varētu būt visādas psihiskas problēmas. Būtu labi, ja meitene nebūtu tikai nopietna un spētu pieņemt ekstremāli nenopietnu uzvedību. ;D

Šim aprakstam ir tīri intuitīva nozīme, meitene var būt arī citādāka.

Par sevi es sīkāk publiski neizteikšos, bet pastāstīšu privāti. Protams, neesmu nekāds normālais. :)

Mans e-pasts ir [email protected].
13.08.2013 18:02 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Es pirms 5 mēnešiem būtu derējusi kā pielieta, ak vai!
13.08.2013 20:33 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
esmu par vecu un attiecībās, bet nu es atbilstu par visiem 100 :) ir , ir tādas meitenes , bet ne jau kura katra ies atdzīties ... :)
13.08.2013 20:43 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Man kā reiz ienāca viena prātā - atbilst aprakstam par visiem 100. Pie kam dabīgi skaista, bet uzskata sevi par neglītu. Un putni galvā tam meitēnam arī ir. Man viena radiniece tāda ir. Jājautā, vai autors maz apzinās, ko nozīmē būt kopā ar psihiski slimu cilvēku. Te izskatās, ka vairāk kāro pēc viegli dabūjamas, kas būs no viņa atkarīga. Tas jau ir slimi...
13.08.2013 23:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits