man patīk šī, tikai es nedaudz pamainu recepti.
Gandrī visu lieku dubultā, lai sanāktu normāla plāte, uz to daudzumu lieku tikai vienu tējkaroti cepamo pulveri nelieku sodu..
parasti ēdu bez krējuma glazūras, jo apēdas ļoti ātri :D
Tagad mani sakārdinājāt, bet pie skābiem āboliem tikšu tikai nedēļas nogalē.. waa... gribas jau tagad, bet par skopu un slinku, lai ietu uz tirgu un pirktu. :D
esmu liksusi ābolus+bumbierus garšīgi bija :)
Tā ka domāju, ka tikai bumbierus varlikt, bet tad cukuru mazāk droši vien mazāk vajag, jo bumbieri nav tik skābi kā āboli
njam njam,
a ko kefiira vietaa varetu likt? diez vai Es te pa rokai atradishu kefiiru tagad :D baaac,kaa jus mani te sakaardinaajaat :) mmmm gribu gribu gribu :) bet es vairak gribu platsmaizi..ir kaada recepte?