Sveikas meitenes!
Mani kādu laiku jau nomoka problēma ar akni. Tā man parādījās 12 gadu vecumā, ap 14 gadiem nolēmu aiziet pie dermatoloģes dr. Zvejnieces, kura strādāja dr. Ķīša privātpraksē. Viņa man palīdzēja, seja bija pilnībā tīra, taču apmēram pēc 2 gadiem viss sāka atgriezties, nolēmu pie viņas atkal griesties, bet diemžēl viņa bija pametusi Latviju.. Labi, nolēmu aiziet pie viņas kolēģes dr. Zaikovskas. Izrakstija kaudzi ar smērēm un līdzekļiem, kas padarīja seju mazliet tīrāku, taču ļoti minimāli, pumpas vienalga metās. Analīzes arī bija, viss ar hormoniem labi, nav nekādu alerģiju. Tad, kad sāku just, ka tā ir lieka naudas izmešana, ejot pie viņas, nolēmu vairs neiet. Sākās vasara un pumpas ar katru dienu vairāk paliek. Tagad jau vasaras beigas un seja uz vaigiem un ap mutes rajonu ir pilna ar pūtītēm un rētām. Aizgāju pie ginekologa, ar hormoniem viss labi, bet palūdzu, lai izraksta hormonālās tabletes, ar cerību, ka tās varētu palīdzēt. Sāku vēl lietot rauga tabletes ar kalciju, A vitamīnu un naktssveces eļļas kapsulas. Tagad apsveru domu, ka varbūt, tomēr ir atkal jāapmeklē kāds dermatologs, lai tiktu ar to visu vienreiz galā..
Tāpēc jautājums ir šāds- Vai jūs zināt, kādu tiešām labu dermatologu, pie kura ir vērts iet un tā nebūs lieka naudas izmešana? :)