Sveikas, esmu uzņemta budžetā skolā kas atrodas daudz tālāk no mājām, rīt jau jābrauc līgums slēgt, bet otrā skolā kas atrodas blakus mājām rezultāti būs zināmi rītvakar. Kas notiek ja es noslēdzu līgumu pirmajā skolā, bet esmu uzņemta otrajā un vēlos vairāk mācīties tajā otrajā. Vai līgumu pirmajā var pārtraukt un parakstīt otrajā skolā?
Nē nav jāmaksā, bet baidos, ka noslēgšu rīt līgumu, un tajā otrajā skolā , ja tomēr uzņem mani, nevarēšu noslēgt, jo jau būs šis pirmais līgums par budžeta vietu.
Nē nav jāmaksā, bet baidos, ka noslēgšu rīt līgumu, un tajā otrajā skolā , ja tomēr uzņem mani, nevarēšu noslēgt, jo jau būs šis pirmais līgums par budžeta vietu.
Bet nevari, ja kas, tai 1. skolā noslēgt līgumu rīt/aizparīt, nevis tieši šodien? Vai arī termiņi vairs neļaus?
Līgums pirmajā skolā jāslēdz obligāti rīt, tāpēc domāju kā labāk rīkoties. Zvanīšu vēl viņiem šodien, bet ja nu neļaus citā dienā, tad domāju kā būs vai varēšu ar otru skolu arī noslēgt līgumu un no pirmās atteikties.
Ja vien tās nav vienas universitātes divas fakultātes, tad vari piereģistrēties divās skolās. Un no pirmās vienkārši varēsi atreģistrēties jebkurā laikā, tāpat kā parasti, izstājoties no augstskolām, dara. Tā kā esi budžetā tur, protams, jāmaksā nekas nebūs.