Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vēl nav vakars, bet ēst jau gribas! :)

 
Reitings 537
Reģ: 29.01.2009
Man mājās ir baklažāns un fetas siers, vakar uztaisīju pildītus rullīšus, šodien gribu ko citu. Doma ir par makaroniem, ceptiem baklažāniem un sieru. bet man radās jautājums, kas notiek ja to sieru sajauc kopā ar karstiem makaroniem, vai viņš izkūst?

varbūt varat ieteikt ko citu pagatavot no šīm sastāvdaļām!
13.08.2013 11:30 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Fetas siers nekūst klasiskā izpratnē t.i. nepaliek mīksts un staipīgs. Drīzāk iegūst tādu krēmīgu konsistenci.
Baklažānu vienkārši sagrieztu šķēlēs, uzbērtu garšvielas, izceptu cepeškrāsnī un vēl karstiem gabaliņiem uzliktu virsū piciņu siera.
13.08.2013 11:32 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
+ Libra, tikai es vēl pievienotu sagriztus tomātus un baziliku. Tieši šādu recepti regulāri gatavoju, vienīgi izmantoju kabačus.
13.08.2013 11:34 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Es gan makaronu vietā izmantoju brūnos rīsus un baklažāna vietā cukini, bet arī ar baklažānu varētu sanākt līdzīgi.
Sagriez baklažānu ļoti plānās šķēlēs (šim nolūkam var izmantot siera nazi), apber ar sāli, pustējk. rīvētas citrona miziņas (var arī vnk citronpiparus izmantot vai citrona etiķi), atstāj nostāvēties kādas 20 - 30 min. Apcep to visu uz pannas (šķidrumu, kas būs notecējis, izlej), kad gandrīz gatavs, pievieno feta siera kubiņus, pacep, kamēr tie paliek mīksti. Sajauc ar rīsiem vai makaroniem un gatavs!
13.08.2013 11:38 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
A, kā jūs veselīgi pagatavotu kabaci? Bez šķēlītēs apviļāti miltos...
13.08.2013 11:39 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Skatos ka ir tik no sērijas kabača sautējums, kas tāpat tiek cepts uz pannas eļļā.
13.08.2013 11:41 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Gurri, es nesen iegādājos grillpannu (vai kā nu pareizi to nosaukt) un cepju tajā. Vienkārši pāris piles olīveļļas, mazliet garšvielas un viss. Līdzīgi var noteikti arī cepeškrāsnī.
13.08.2013 11:41 |
 
Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Gurri,

kabaču laiviņas cepeškrāsnī uztaisi ar vārītu vistas fileju, svaigiem tomātiem, sīpoliem un kādu liesu sieru vai mērci.
13.08.2013 12:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits