Kopīgas bildes sociālajos portālos.

Reitings 64
Reģ: 18.03.2013
Cik jums būtiska liekas kopīga bilde ar mīļoto vīrieti kādāno sociālā portālā? Vai tādas ir?
Nedomāju galerijas ar noskaukumiem"mans mīļotais" "mans izredzētais" utt :D

Vai Jūsu vīrieši uzskata to par svarīgu lietu?

Pēc cik ilga laika jums parādijās kāda kopīga bilde? Un vai ir kāds laiks pēc kura būtu jāsāk uztraukties kādēļ nav? Jeb tas vairāk ir svarīgi tikai jauniem cilvēkiem. Kā Jums, dāmas, liekas?:)
12.08.2013 21:07 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Tieši šodien lasīju vienu rakstu, ka bilžu likšana sociālajos portālos bojā attiecības draugu un kolēģu starpā. Realitātē cik tur procenti nesarunājoties vairāk, tādēļ, ka, redziet, ne tajā bildē cilvēks ietagots, nav kāds bildi ievērtējis - tādu sīkumu dēļ :D .

Pati esmu no tiem cilvēkiem, kas kuram katram ar saviem dzīves notikumiem nemētājās, tāpēc mana profila bilde sociālajos portālos nav mainījusies jau vairāk kā 2 gadus, kā arī albumus nelieku. Arī kopīgās bildēs neesmu likusi, kā arī vīrietis to nedara. Kam gan nepieciešama tāda publicitāte? No otras puses, varētu jau to savu teritoriju iezīmēt :D .
13.08.2013 01:09 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man liekaas driizaak diivaini tas, ka ja paaris ir daudzus gadus kopaa, bet nav nevienas kopiigas bildes. Nelieku taadas, kur mees esam divataa speciaali iepozeejushi, bet ir kaudze bilzju no visaadiem pasaakumiem, kurus kopiigi apmekleejaam. Arii draugi muus ietago, ja esam kaadaa bildee.
13.08.2013 01:32 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Kopā esam sen un bildes arī šad tad ieliekam, bet ne speciāli vai dikti iepozējot. Vispār es daudz fotografēju un arī bildes daudz publicēju. Neticu nekādai noskaušanai vai tamlīdzīgām glupībām...
13.08.2013 01:57 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Neesmu publiceejusi bildes soc.portaalos,vismaz pagaidaam arii neveelos.:)
13.08.2013 03:13 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
mes arī liekam kopigas bildes ieksa draugos. sanak labas .Patik uz ventspili aizbraukt ,tur vispar ir super,tik daudz vietu skaistu un tā jūra staldzene....
13.08.2013 07:06 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
Vīra profila saliku kopigas bildes .
Pirmo gadu nebija miera -rakstija un zvanija vecās draudzenes.
13.08.2013 07:08 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu ja neliek privātās dzīves bildes, tad pieļauju, ka tur nav arī bildes, kur cilvēks ir viens, ar vecākiem vai arī draugiem. tad tur nav par ko apvainoties. bet, ja visi albumi ir pārbāzti bildēm, bet kopīgās bildes nav, tas liek par kko aizdomāties. ar draugu ielikām bildes draugos, kad bijām gatavi, kā teikt, publiskot mūsu attiecības. tad arī tas priekšskars nokrita. bet es neliktu bildes, kad, piemēram, ar puisi tikai mēnesi tiekos.
13.08.2013 08:21 |

10 gadi
Reitings 10290
tikko paskatījos, ka ir pāris bilde sno kaut kādiem ceļojumeim vai notikumiem, bet tāda īsti iepozēta ir viena :) bet man tā bilde patīk :)

es izvairos baigi likt tādas bildes, neuzskatu to par nekādu pierādījumu mīlai vai nopietniem nodomiem :D
neesmu sajūsmaā arī par kāzu bilžu likšanu fotogrāfa mājas lapā, bet nu neko darīt, tada prasība viņiem :))
13.08.2013 08:28 |

Reitings 1873
Man liekas muļķīgi tas,ka liek bildes ar visādiem paziņām, bet tieši ar otru pusi neliek,jo tas, redz, ir pārāk personiski, nu labi, es saprotu,ka neliek,ja ir tikai pāris mēn. kopā, bet,ja tie ir gadi, tad tas ir muļķīgi. Protams, nerunāju tagad par cilvēkiem,kuri savu profila bildi nomaina reizi gadā.

Jā, man ir bijušas kopīgas bildes ar draugu, mani īsti nerausta tas,ka kāds vēl uzzin,ka esam kopā,tomēr nekaunos no tā un diez vai kāds manu laimi skaudīs :-D Draugs gan neliek kopīgas bildes, viņš vispār nomaina profila bildi reizi gadā, tad,kad es saku,ka man riebjas jau tā bilde :-D

1x nomainīju profila bildi,kur biju ar draugu un bildi,kur esmu viena, uzriez viens čalis rakstīja vai esmu jau izšķīrusies :-D
13.08.2013 08:37 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Nepatīk man tādas bildes un es viņas nelieku. Nesaprotu arī tos,kas liek tikko dzimušu,mazu bērnu bildes. Priekš kam tas vajadzīgs? Dīvaini ir arī tie, kas liek kopbildes ar ti dīvainajiem rožu rāmjiem un gulbjiem,saulrietiem fonā kas taisīti caur internetu.
13.08.2013 08:41 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Man raisa smieklus visi tie statusi- un kā sastrīdās ta statuss mainīts:D varbūt jaunākiem cilvekiem ( skolniekiem) tas liekas ok! Man nē! Bildes nepubliskoju.
13.08.2013 08:46 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es lieku kopīgas bildes, jo vienkārši lielākoties mums ir kopīgas bildes .:D Ejam uz pasākumiem kopā, nobildē mūs kopā. speciāli "es viena" fotosesijas netaisu ar izstieptu roku sevi fočējot. man nav pretenziju. Esmu ilgstošās attiecībās un neko tādu tur nesaskatu.
Viendien redzēju kā čikse ielikusi slimnīcas bildes dr.lv galerijā, kur mazulim ir pāra stundas. tas man liekas izcils debīlisms un tupuma kalngals, bet nu katrs dara kā grib.
13.08.2013 08:56 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Man laikam nekad tādas bildes nav bijušas, man to nevajag pilnīgi. Tāpat kā nekad neesmu likusi attiecību statusu. Pēc citiem labi var pamanīt, kurš pārītis ir izšķīries, jo ir izņemtas visas galerijiņas, kur ar zaķīti kopā, protams, arī profila bilde.
Uij, par bērniem piekrītu. Man vienai paziņai sīkajam bija 3 mēneši, vienreiz intereses pēc izskaitīju, cik viņa galerijas pa to laiku salikusi..27!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu velns ar ārā.
13.08.2013 09:05 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Mēs tik gadu esam kopā un neesmu vēl likusi kopīgās bildes soc.portālos, jo neesmu gada laikā vispār daudz bilžu likusi. Tikai izlaiduma bildes, kurās viņš nebija, jo nebija LV.

Bet esmu no tiem cilvēkiem, kam nepatīk publiskot privāto dzīvi :)
13.08.2013 09:29 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Sociālajos tīklos mums ir gan kopīgas bildes, gan attiecību statuss un kāpēc gan ne?! Vairums foto mums ir ļoti profesionālas, jo apkārt ir daudz paziņu-profesionālu fotogrāfu un foto nav pārspīlēti daudz vai kaut kādā citā mērā atklāti pārāk personiski. Vienkārši skaistas kopīgas bildes. Neredzu tajā nekādu lieku publiskošanu.
Daudz vairāk man kaitina paziņu ieraksti fbook un citos portālos, piemēram: "es nezināju, ka Tu esi tāds kretīns un tā pret mani vari izturēties, kā vakar", vai arī :" šodien vakariņās savam mīļotajam vīrietim pagatavoju cāļa zupu un viņš bija ļoti priecīgs" un galerijas ar savu bēbi " Mūsu mazulīte šorīt", "Mūsu mazulīte pēcpusdienā" un "mūsu mazulīte vakarā":D Lūk, tas ir kaitinoši.
13.08.2013 09:42 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Atceros, ka pusaudžu gados uztaisīju scēnu par to, ka manam puisim nav nevienas kopbildes ar mani darugiem.lv. Uzskatīju, ka viņš kaunās no manis utt. Beigās viņš arī uztaisīju galeriju - "Mana meitene" vai ko tml. Izšķīrāmies un viņš sāka iet uz randiņiem, bet to galeriju gan bija aizmirsis vēl pusgadu izdzēst. Pēc tam stāstīja man, ka bijis uz randiņu ar meiteni, atnācis mājās un šī apskatījusi viņu draugos un apvainojusies uzrakstījusi - Tev smuka meitene. :D
13.08.2013 09:50 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Pāris bildes var ielikt, bet taisīt plašas galerijas "Es un mīļumiņš", likt video, kur romantiskas dziesmas pavadījumā slīd abu bildes un saldi teksti, gan liekas pārāk lielīgi un bērnišķīgi.
13.08.2013 09:57 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Agrāk, kad bijām jaunāki- likām daudz kopīgu foto, kur esam kopā, milinamies utt., tagad abi galerijas iztukšojām(nav nevienas bildes), reizēm profilā ieliekam kādu neitrālu bildi. Abi uzskatam, ka afišējot savu laimi, tā atri vien tiek noskausta :D

P.S. man pašai patīk skatīties draugu ievietotās bildes soc.portālos, tagad instagramā daudzi liek teju vai visu savu dzīvi, bieži bildēs pamanu, ka aiz skaistās profila bildes, samākslotā smaida un uzspēlētās jautrības,nereti slēpjas vientulība.
13.08.2013 10:01 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Godīgi sakot, man ir piiiilnīgi vienlaga nu jau vai kāds lieks savu tikko dzemdēto bērnu, slide showus ar otro pusīti u.t.t. Pašai nebija nevienas kopbildes soc. tīklos ar draugu 5 gadu laikā, es vienkārši neizjutu nepieciešamību. Varbūt kādreiz tādu jutīšu.
13.08.2013 10:06 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
svarīgāks man ir otrās pusītes apsveikums soc. potālos un statusa norādīšana.
13.08.2013 10:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits