Te meitenes jau sūdzas par rudeni, saprotu, ka jāsteidz kaut kas iepirkt garderobei. Vai esat jau kaut ko rudenīgu iegādājušās no jaunajām kolekcijām veikalos? Padalieties ar idejām! Vai arī ko gribētu iegādāties? Un kādi salikumi jums patīk rudenī? :)
Kāpēc?
Cik esmu skatījusies lētākos veikalos... nav. Nu nav normālu mētēļu. Sākot jau ar garumu. Visur kaut kādi īsi. Vai tiešām tikai dārgie ražotāji zina šo baiso noslēpumu, ka labs mētelis ir līdz celim, lai kleitas ārā nerēgojas. Nevis zem ceļa kā lētie varianti. Visus gadus pēc kārtas viena un tā pati situācija veikalos.
BET 265 lati Vairāk nekā puse algas Jūs pirktu par tādu summu mēteli, ja tas jums tiešām patiktu?
nē. Apģērbiem daudz naudas netērēju.
Vakar jau nopirku melnas klasiskās bikses. Gribu vēl bēšās - tik skaistas, bet jaunā kolekcija. Es jau par 30 LVL domāju vai pirkt, bet te jaunkundze par 265 LVL domā pirkt :D
Bet mans rudens must have ir:
* bēšs trencis
* jauns lietussargs :D
* gumijas zābaki
* melna soma
* klasiskās melnās laiviņas ar līdz 8cm papēdi
Es vēl klāt pirkšu melnas džīnas, divus džemperus, vienu bītleni, un klasiskas melnas vai pelekas bikses. Puszabaciņus uz papeža un botiljonus. Bik japatērējas šogad.