Ticu un jūtu, ka visu sakarā ar cilvēkiem - draudzības, naids vai jebkādas savādākas attiecības, es nemainītu.. un tikai tāpēc, ka es ar katru dienu jūtu arvien vairāk to, ka katrs aizgājušais cilvēks, katra pajukusī draudzība atbrīvo vietu jaunai - labākai.
vienīgais, ko mainītu sevī - būtu aktīvāka kopš bērnības un piespiestu sevi vairāk.. jo it kā gāju visādos virzienos, dziedāju, dejoju, zīmēju, vienīgi - nesportoju. :D nu tad tā - nebūtu pametusi visu to mūzikas lauku, jo nemaz tik štruntīgi nedziedu.. būtu gājusi sportot, kaut to pašu basketbolu spēlējusi, ko es vispār arī centos, mācījos un mēģināju, bet pametu pašā sākumā. būtu gribējusi to, lai jau tajos gados būtu tāda mērķtiecība kā šobrīd.
domāju, ka plusi būtu vairāki tam visam - vēl plašāks draugu/paziņu loks, hobijs, ar ko aizpildīt brīvo laiku, jo šad tad liekas, ka to cilvēku par maz un brīvais laiks par daudz :D
bet tādi nopietni notikumi pagātnē nav bijuši, nav arī nekas tāds, kam scenāriji vairāki un es domātu - a ja nu es būtu darījusi tā vai šitā.. un labi vien ir ;)