uzskatu, ka ir daudz tádu páru, kur mílestíba ir pazudusi vai nekad ísti nav bijusi tá lielá mílestíba. ir cilvéki, kas izvélas stabilitáti dzívé nevis kaisli un trakas attiecíbas ar cilvéku, kuru tieshám míl.
man ir bijusi dzívé neiedomájami stulba situácija, kad bija jáizvélas starp cilvéku, ar kuru man bija attiecíbas, bija arí mílestíba, piekershanás, bet ne big love un starp cilvéku,pie kura velk, ar kuru labi ir tikai stávét blakus un just vinja smarzhu, kuram gribas átrák noraut drébes.... un tur nebija tikai kaisle pret to otru, vot tá laikam arí bija tá ístá mílestíba, jo nekad nepret vienu tádu jútu nebija un laikam nebús, tikai tad es jutu kas ir ísti taurenji véderá, nepráts, tás sajútas, ehhh.
es toreiz izvéléjos stabilitáti, vecáku vírieti, nopietnu, nevis to, kuru míléju, traku, jaunáku par mani, citas tautíbas, bez stabila darba, bez nákotnes plániem. laikam visu dzívi domáshu, ká bútu, ja es bútu izvéléjusies to, kuru tad míléju, vai es bútu tagad ar vinju, bet, to nekad neuzzinát, ar to otro arí ilgi nepaliku kopá, bet tur citi apstáklji... já, esmu tagad laimíga ar savu víru, mílu vinju...bet nezinu, kas bútu, ja es satiktu to puisi tagad, laikam jau nekas, ceru nekad múzhá vinju nesatikt... laikam es sirds dziljumos nozhéloju, ka nobijos toreiz izmainiit savu dzívi un aizbégt no visa un visiem...