Aizdomājos par tēmu=Cik viegli/grūti jūs dabūt?
Es tā reti ,kādai meitenei dodos,mani grūti dabūt,sākumā meitenei jāparāda sevi no vislabākās puses,ka viņa ir to vērta,lai es viņai pievērstu uzmanību,viņai jāpierāda,kapēc tieši ar viņu tiktos,pēc tam es skatos cik meitene ir unikāla,vai viņa nav tādas,kā visas,kādas ir viņas aizraušanās,vai viņa māk dziedāt,spēlēt kādu mūzikas instrumentu,skatos visus viņas plusus,jo nu neredzu es ,ko kopā darīt ar visām tām pelēkajām pelēm spīdīgās brendu drēbēs,kuras iedomājas no sevis """"unikālās """"īpašās personības,kurām galvā vienīgi kokakolas burbuļi un maksimums skolas laikā obligātajā literatūrā izlasītās divas grāmatas.Gribas jau kaut ko vairāk,lai meitene ir interesanta ar viņu var arī parunāt,iepazīt viņu kā meiteni.Tad vēl tas viss aplidošanas process..man patīk,kad meitene to dara skaisti,ka meitene pierāda sevi manās acīs,ka viņa tiešām ir to vērta,lai man ar viņu būtu kaut kas vairāk.Cik tādas miljoniem ir satiktas,kuras jau pirmajā tikšanās reizēs nevar noturēties,kurām tikai viens prātā,kuras saka noskūpsti cumshot mani untmldz..tad vēl pašas uzmācas.Man patīk,ka meitene skaisti visu dara.Bet tādu nav daudz.Visas jūs pārsvarā,tādas tikai,kurām tikai viens prātā un liekas,samālēs uz sejas spīdīgas krāsas un tagad savu saldo dibentiņu manā priekšā pagrozīs un es metīšos virsū,bet aplaužaties,jo mani tomēr ir jānopelna.