Nevaru saņemties

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Ir ideja noorganizēt kādu biedrību savā pilsētā, bet ir bail.. Baidos no tā, ka man nekas nesanāks. Ka kļūdīšos, jo par šīm lietām man īpaši lielas saprašanas nav, bet visu jau var iemācīties, ne tā? Baidos, ka nebūs atbalsta no citiem no pilsētas. Baidos, ka pašai sevi tā izceļot, būs arī papildus uzmanība manai ģimenei. Diemžēl, manā pilsētā reti, kad pasaka, ko labu. Pārsvarā jau noniecina citu centienus panākt, ko interesantu un jaunu. Taču visvairāk baidos izgāzties. Ar prātu jau saprotu, ka ar bailēm nekur tālu netikšu un neko nepanākšu. Taču tik ļoti gribās.. Šis pašapziņas trūkums man parādījās, kad jau centos organizēt kādu pasākumu šeit. Protams, saņēmu arī labus vārdus, bet lielākoties tie tomēr bija negatīvi. kādam kaut kas nepatīk, bet pats pacelt savus mīkstumus un ko izdarīt arī neviens negrib. Visu vajag gatavu. It kā jau neesmu vāja rakstura. Tomēr sāku šaubīties - vai man to patiešām vajag? Zinu, ka jebkurā gadījumā ir jāsaskaras un jābūt gatavam kādiem šķēršļiem ne tik labām atsauksmēm un kritikai. Man jau kādu laiku šī ideja šaudās pa galvu, bet nespēju saņemties. Varbūt tāpēc, ka esmu ienācēja šajā pilsētā un sabiedroto ir maz.
Iespējams daudzi nemaz nesapratīs, vai domās, ka pūšu ziloņus. Laikam jau tomēr man trūkst tas uzmundrinājums. Jāsaka, ka ģimene mani atbalsta. Gan vīrs, gan mamma ir tikai par. Kā tikt skaidrībā?
Varbūt kādai ir bijusi pieredze ar kādas biedrības vai lielāka mēroga pasākuma organizēšanu?
09.08.2013 14:39 |

Reitings 3376
Laikam patiešām velti satraucos. Paldies visām par komentāriem un atbalstu! :)
09.08.2013 18:25 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas ,ka noteikti vajag meeginaat!Tas,ka buus kritiki ir jaabuut gatavai ,un tas arii nekas-vienmeer buus cilveeki,kuriem kaut kas nepatiks uttEs teiktu-tikai uz prieksu!:)
09.08.2013 19:24 |

Reitings 815
Reģ: 29.01.2009
Pirmā sieviete, Tu esi no Bauskas? :)
09.08.2013 19:28 |

Reitings 3376
Lavandas lauks - jā, esmu. Kāpēc jautā?
10.08.2013 11:38 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
uz priekšu - nav, ko zaudēt. galvenais, kas pie šādas idejas rūpīgi jāizstrādā, ir mērķi. Ja ir mērķi, ko vēlies darīt, ko gūs biedri, sabiedrība, tad ir vērts. Galvenais, lai tas nav pašmērķis. Zinu biedrību, kas saucas "Latvijas aktīvo jauniešu apvienība" un skatos uz to ar smīnu, jo no aktivitātes ne piliena, dibinātāji un visi, kuri skaitās "krutajos amatos", sevi piepilda ar to, ka ir apvienībā utt., bet neko nedara. Ir taču forši draugiem un paziņām pastāstīt, ka darbojies apvienībā, ir taču forši cv to ierakstīt, vai ne?
Bet Tu esi nobriedusi sieviete un ja Tev ir mērķi, ceru, ka Tev viss izdosies! :)

man arī bija tāda doma, bet priecājos, ka tā nomira dabīgā ceļā. jaunības maksimālisms, vēlme dibināt bija spēcīgāka par manām zināšanām šajā jomā (ne biedrības dibināšanas, lai arī grūts, bet nepaveicams ceļš), bet joma, kuru biedrība apņemtu, jo ta būtu vislatvijas jauniešu biedŗība konkrētā specializācijā. vajag uzkrāt pieredzi un tad jau jādomā no gala.
10.08.2013 12:08 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
papildinājums pēdējai rindkopai - tieši manis pieminētā biedrība, kas neko nedara, bija kā piemērs tam, ka man vēl ir daudz jāmācās, lai vadītu un mācītu citus. negribēju vienu mēnesi slavas, 3 menešu aktīvas darbības un vēlāk aplauzienu, ka tālāk jau nezinu, ko darīt.
10.08.2013 12:10 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Nu ja organizāciju gribi saistit ar jauniešiem un bērniem, tad varu mēģināt tev palīdzēt.
10.08.2013 12:23 |

Reitings 177
Pirmā Sieviete

Es noteikti aizietu pie astrologa, lai pasaka vai ir vērts un kurā laikā labāk uzsākt un reģistrēt biedrību, lai tiešām viss aiziet un sanāk pa smuko.

Novēlu lai izdodas!
10.08.2013 12:32 |

Reitings 177
Man šķiet ka pareizi dari ka neatklāj, es ar pieturos pie tā ka kamēr lieta nav uzsākta neko nestāstu, jo apkārt tiešām ir ļoti skaudīgi cilvēki. Un noteikti atradīsies kāds kas Tavu ideju noniecinās. Bet ja Tu tici savai idejai, tad tik uz priekšu.
10.08.2013 12:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits