Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pretēji raksturi

Reitings 2
Reģ: 09.08.2013
Sveikas!

Man tāda sāpe:
Ar draugu kopā esam 7 mēnešus, no tiem 3 dzīvojam kopā. Abi esam pretēja rakstura: viņš ir straujas dabas, ātri aizsvilstas (tipisks Auns) , es esmu tā mierīgā. Ir līdzīgais, bet samērā maz.
Kad sākām tikties, burtiski uz rokām nēsāja. Tomēr pēdējā laikā arvien biežāk gadās nesaskaņas – galvenokārt tieši mūsu raksturu lielās atšķirības dēļ. Nepamet sajūta, ka šo nesaskaņu dēļ mēs sākam attālināties viens no otra. Sajūta, ka viņš sācis šaubīties par mums. Kļuvis nopietnāks, dažkārt dusmīgi reaģē dažādās situācijās. Citādi – viņš ir lielisks, nevēlos viņu pazaudēt.
Esmu mēģinājusi par to runāt, viņš vienmēr saka, ka viss ir kārtībā un sāk aizsvilties, ka par to vēlos runāt. Mans variants: pavadām pārāk daudz laika kopā. Kopā dzīvojam, kopā strādājam – gandrīz vai 24/7. Varbūt vienkārši ļaut atpūsties vienam no otra uz kādu laiku? Pavadīt vairāk laika atsevišķi?
Varbūt kādai ir bijusi līdzīga situācija? Pilnīgi pretēji raksturi. Kā ar to tiekat galā? Kā nolīdzināt domstarpības?
09.08.2013 10:17 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Kas tu esi pēc horoskopa?
09.08.2013 10:19 |

Reitings 11698
Es esmu Auns. Asā daba, ātra aizvilšanās, spītīga..karoče neesmu Dieva dāvana. Draugs ir Vērsis. pilnīga miera mika. No viņa neesmu 4 gadu laikā dzirdējusi nevienu asumu,ko būtu sācis viņš. :D
pilnīgi pretēji raksturi, un tieši tas ir tas,kas mūs tur kopā. Viņš ir mans aukstais ūdens,kad esmu sakarsusi, viņš ir mana saprāta balss, strīdus situācijā.
Nevaru iedomāties,ka man pretī būtu tāds pats,kā es- tur ietu vilna pa gaisu. Un nevaru iedomāties,ka abi būtu tik mierīgi,kā mans draugs. Manuprāt, šis ir ideālākais variants..vismaz mums.
09.08.2013 10:22 |

Reitings 11698
Mans variants: pavadām pārāk daudz laika kopā. Kopā dzīvojam, kopā strādājam – gandrīz vai 24/7.

domāju,ka nejau raksturos ir problēma. Problēma ir par nonstopa kopā būšanā tik agrā attiecību ilgumā.
7 mēnešus ilgās attiecībās mums vēl bija randiņu periods un rozā brilles, bet Jums jau ir rutīna, kop'dzive, kopā strādāšana.
09.08.2013 10:24 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Nu varbūt var atpūsties viens no otra visu turpmāko dzīvi? :D
09.08.2013 10:25 |

Reitings 2
Reģ: 09.08.2013
čāča

Pati esmu Dvīnis, bet visai netipisks.
Tā sanāca, ka viss notika traki strauji - kopdzīve un pārējais, varbūt pat pārāk, bet tobrīd tas bija loģiskākais risinājums.

Vai nemēdz būt situācijas, kad tas otrs tieši ar to savu pretējo nokaitina līdz kaulam? Kā Tu ar to tiec galā? Kurš pirmais sper soli izlīgumam?

Platinum

Tas laikam būtu vienkāršākais un ātrākais variants :D, bet šoreiz nē - padoties nevēlos. :)
09.08.2013 11:31 |

Reitings 227
Reģ: 29.01.2009
Nu ja pēc 7 mēnešiem jau prasās vienam no otra atpūsties, tad ne ko labu tas turpmāk noteikt nevēsta!
Man gan liekas,ka vnk ir nokritušas rozā brilles un sākas pieslīpēšanās posms, kurš ne vienmēr ir viegls.
09.08.2013 11:33 |

Reitings 11698
Vai nemēdz būt situācijas, kad tas otrs tieši ar to savu pretējo nokaitina līdz kaulam? Kā Tu ar to tiec galā? Kurš pirmais sper soli izlīgumam?

Viņa mierīgums mani dzen besī reizēm.:D
Mums bija situācija,kad viņa draugs viņam konkrēti uzmeta. Es biju tik nikna, kā pūķis, biju gatav acis izskrāpēt tam idiņam..grr..plosījos un nevarēju nomierināties. kamēr viņš, mierīgā prātā atrada citu risinājumu :D un nemaz netur ļuanu prātu uz to uzmetēju:D
Kā es tieku ar to galā? es netieku. viņš tiek. ja man vajag izplosīties viņš to ļauj, bet neiesaistās manās provokācijās. par spīti situācijām- viņš vienmēr sper pirmo soli. Vienmēr,jo viņš zina,ka es to nedarīšu, bet viņam nepatīk saspilēta gaisotne un kašķi.
Nu mēs esam pilnīgi dažādi....pilnīgi. pat mūsu vecāki brīnās,kā mēs tik ilgi esam kopā, bet abu vecākiem prieks skatīties,kā mēs sadzīvojam un kāda love ir starp mums.
09.08.2013 11:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits