Sveikas!
Ja Jums piedāvātu iespēju izveidot savu personīgo sleju un rakstīt par brīvi izvēlētu tēmu laikrakstā vai žurnālā, par ko Jūs rakstītu? Jūs varētu izvēlēties atklāt savu identitāti vai lietot pseidonīmu / niku.
:)
Man kaadreiz gribeejas rakstiit par dziivi svesumaa,izjuutaam,ar kaadaam cilveeks saskaras ,mainot visu...Mamma toreiz smeejaas,ka manu graamatu neviens nelasiis!Tad veel-nemaaku pareizi salikt komatus utt.Doma tika atmesta...:D
Es rakstītu par tādām kultūras nozarēm kā literatūra, mūzika un māksla, arī par kultūrpolitiku. Labprāt rakstītu dažādas recenzijas un veidotu intervijas ar interesantiem, radošiem cilvēkiem. Noteikti neslēptos zem pseidonīma. Es ceru, ka nākotnē tiešām ar ko tādu nodarbošos. :)
a) Pārdomas par mūsdienu sabiedrību, kurltūru. Vice stilā (ko tuvākajā laikā, cerams, arī darīšu)
b) Par gatavošanu un dārzniecību pilsētvidē, (ko tuvākajā laikā, cerams, arī darīšu)
Par visu, kas man un sabiedrībai dotajā mirklī aktuāls. Arī par procesiem pasaulē, parādītu tos no cita skatpunkta ,rosinātu cilvēkus domāt. Tas būtu arī mans hmmm goal - likt cilvēkiem aizdomāties, atstāt ar savu darbu pēcgaršu.