Nav īstais??

Reitings 117
Reģ: 19.10.2009
Vai jums ir bijusi sajūta, ka esot ilgāku laiku ar savu otru pusīti, jūtat, ka sāk dzirksts pazust? Zināt, ka cilvēku mīlat, bet tajā pašā laikā neredzat ar viņu nākotni? Vai tā doma jums ir bijusi tikai īslaicīgi, vai tomēr sapratāt,ka vēlaties sev savādāku nākotni,saņēmāties un izšķīrāties?

Pedējā laikā jūtos ļoti nomākta. Agrāk viss bij brīnišķīgi, bet jau apm. pusgadu mūsu attiecībās nav nekādas dzirksts. Kopā esam tikai nepilnus 3 gadus, bet vienam pret otru ir iestājusies pilnīga vienaldzība. Itkā daudz nestrīdamies, sadzīvojam labi kopā, bet nav nekādas kaisles,pārsteigumu,mīļvārdu,ikdienā nesazvanāmies un nerakstām mīļas sms vispār.. :( Intīmas attiecības ir labi, ja reizi 3 nedēļās, kaut gan esam jauni, 22, 29 g.
+ vēl pie tam es nespēju iedomāties viņa radus,tuviniekus savā nākotnē, jo atiecības ar viņiem ir diezgan saspīlētas,viņi ir ļoti skeptiski,jo viņu dēlam ir jābūt ideālai meitenei,un visu laiku salīdzina mani ar iepriekšējām,pat to atklāti pasakot. Būtībā saraksot visus + un -, mīnusu ir vairāk. Bet cilvēku cienu un mīlu, negribu tā vienkārši pazaudēt..

Kā domājat vai ar laiku viss var laboties? Vai arī vnk nav īstais cilvēks? Ko jūs esat darījušas, lai kopīgiem spēkiem uzlabotu attiecības?

p.s. pa ilgiem laikiem sevi pieķeru pie domas, ka skatos uz svešiem brīviem puišiem, bet tad attopos un sevi lamāju, kā gan es varu iekārot citu, ja esmu aizņemta... ehh
08.08.2013 15:54 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
123 - netērē naudu internetam ,tev tas nav vajadzīgs :D

Lory - Es protams esmu jauna un dumja, nepieredzējusi utt. Bet tik un tā nekādi neredzu iemeslu kāpēc dzīvot ar vīrieti ,kurš vairāk raizes un problēmas sagādā nekā prieku un patīkamas emocijas. ( Ja vien neesi materiāli atkarīga no viņa un neredzi iespēju kā varētu viena iztikt) Ja materiālu problēmu nav es tavā vietā cik vien nopietni var iedomātos situāciju ,ka esi viena - katrā brīdī kad viņš ir blakus iedomājies kā dzīvotu ja dzīvotu viena, ko darītu un tā ilgāku laiku... Ja vēlme būt neatkarīgai tevi nepamet un jūti ,ka tā būtu daudz labāk - tu zini ,ka tavs ceļš nav piesiets! :)
09.08.2013 00:30 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Tur ju tā lieta,ka - kamēr tā viss monotoni iet uz priekšu, tu par to ikdienā nedomā! Vienkārši dzīvo uz priekšu!Bet, ja būtu tagad kā ar nazi jānogriež tas otrs cilvēks nost - paliek žēl- laika, otra cilvēka, sevis, raisās domas par to,ka,ja nu es tomēr viņu pēc tam gribēšu atpakaļ - jo - ja nu es nemaz labāku/gudrāku/utt. neatradīšu?
Tā ir balta patiesiba, ko grūti pateikt - bet visām jau bail palikt vienām. Man liekas, ka tas arī ir iemesls, kas neļauj tā vienkārši izšķirties!
09.08.2013 00:51 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
A ko tu gribi? Tas nav normāli ka 26 gadus vecs čalis vispār skatās uz 19 gadīgu meiteni. Tur nekas labs nevar sanākt.

man ar tā bija pirmā doma, kad izlasīju šo :D
09.08.2013 01:29 |

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
3gadi tomēr ir laiks, bet aptuveni +/-3 gados, ko esi pavadījis kopā ar vienu cilvēku tā notiek.
Izdomā ko jaunu, sarunā lomu spēli, dodieties uz kādu vietu bet atsevišķi un pamēģiniet iepazīties no jauna.

Es ar savu ex neredzēju nākotni, lai gan viņš redzēja to un jūsmoja, ka būs mums divi bērniņi utt.
Bet reizēm labāk ir neredzēt nākotni, jo tā var izvērsties nedaudz citādāka, nekā gaidīji un tad būs vilšanās.

Manuprāt, visas attiecības var glābt, ja to gribi abas puses, tač mēs esam ar plašu iztēli, izdomāt var jebko. Un nevajaga domas paturēt galvā, bet īstenot, jo reizēm tās.. "ai tas tač būs stulbi" ir tas pats labākais. :)
09.08.2013 02:22 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
cormeum - es tik tiešām nebiju aizdomājusies par to faktu, ka nevēlēšanās radīt ar konkrēto vīrieti bērnus ir tik nozīmīga. Varbūt tāpēc, ka pati vēl esmu jauna un pagaidām bērnus negribu nemaz, bet tomēr, ja būtu īstais - vēlme būtu kaut pēc tiem 5 gadiem, bet būtu. A šeit nav ne mazākās

Man ar pirmo viiru bija tieshi tas pats! Negribeeju beernus vispaar! Satiku tagadeejo un radaas veelme pat tikt pie veseliem 3. Lai gan, arii varbuut viss taapeec, ka esmu tagad vecaaka. Tomeer manaas aciis nepilni 3 gadi ir par maz, lai runaatu par rutiinu, te driizaak iemiileeshanaas periods ir galaa, bet miilestiibas periods tam nesekoja un taa vietaa iestaajaas apnikums.
09.08.2013 02:26 |

Reitings 8272
pirmkārt, par radiem, vai draugs ir tik liels nejēga, ka tev atstāsta visu ko radi teikuši vai arī nespēj pateikt viņiem, lai vnk pievalda mutes? goda vārds, es par savu draugu vienam radiniekiem šādi arī pateicu, ka, ja tā turpināsies, es ar viņu vnk nekontaktēšos. tas palīdzēja un visas domas tiek paturētas pie sevis.

nezinu, es pagaidām ar draugu esmu kopā aptuveni pusotra gadu. iespējams, jums ir iestājusies rutīne vai vnk pazuda jūtas. iespējams, jums sākumā vienam pret otru bija kaisle, bet laika gaitā jums nebija to saskares punktu, kopīgo interešu.
vienmēr visiem puišiem galējais katalizators ir bijis tas, vai es mūs kopā kā pāri un bērniem un redzu nākotnē. vienreiz es ļoti ļoti šaubījos, vai palikt kopā ar puisi vai nē, jo pilnīgi vienaldzīgs arī nebija. beigās secināju, ka ar to cilvēku tomēr nevēlos būt kopā visu mūžu un, ka tas ko jutu, tomēr nav mīlestība.
galvenais, ko iesaku - nepārsteidzies nearvienu no lēmumiem.
09.08.2013 08:36 |

Reitings 8272
A ko tu gribi? Tas nav normāli ka 26 gadus vecs čalis vispār skatās uz 19 gadīgu meiteni. Tur nekas labs nevar sanākt.

a kas tur nenormāls? mans draugs ir 13 gadus vecāks un kas par to?
09.08.2013 09:07 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ta ir rutina attiecibas! stradajiet pie attiecibam, ja velaties kopa dzivot turpmak, nevis katrreiz nomaini partneri ka tik kaut kas nepatik!
09.08.2013 17:23 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011

man ir 19 un draugam 31, vecums nekad nav bijusi problēma.

un runājot par dzirksti, nevar vienkārši sēdēt un gaidīt kad viņa atkal nez no kurienes uzradīsies, pie attiecībām ir jāstrādā un jākopj tās.
09.08.2013 17:42 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Esmu līdzīgā situācijā, tikai problēma - mums dzirksteles šķīst ik pa laikam un man ir sajūta, ka mans puisis ir tas īstais, bet man ļoti nepatīk viņa radi - tik ļoti, ka varētu šķirties, jo viņus es savā nākotnē iedomāties nevaru, lai gan viņi pret mani izturas labi. ;( Nepatiku rada viņu pārspīlētā reliģiozitāte, no malas varbūt liekas, ka tas jau nav nekas traks, bet nu realitātē ir tā, ka šo cilvēku vērtības ir pretējas manējām.
09.08.2013 17:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits