Nav īstais??

Reitings 117
Reģ: 19.10.2009
Vai jums ir bijusi sajūta, ka esot ilgāku laiku ar savu otru pusīti, jūtat, ka sāk dzirksts pazust? Zināt, ka cilvēku mīlat, bet tajā pašā laikā neredzat ar viņu nākotni? Vai tā doma jums ir bijusi tikai īslaicīgi, vai tomēr sapratāt,ka vēlaties sev savādāku nākotni,saņēmāties un izšķīrāties?

Pedējā laikā jūtos ļoti nomākta. Agrāk viss bij brīnišķīgi, bet jau apm. pusgadu mūsu attiecībās nav nekādas dzirksts. Kopā esam tikai nepilnus 3 gadus, bet vienam pret otru ir iestājusies pilnīga vienaldzība. Itkā daudz nestrīdamies, sadzīvojam labi kopā, bet nav nekādas kaisles,pārsteigumu,mīļvārdu,ikdienā nesazvanāmies un nerakstām mīļas sms vispār.. :( Intīmas attiecības ir labi, ja reizi 3 nedēļās, kaut gan esam jauni, 22, 29 g.
+ vēl pie tam es nespēju iedomāties viņa radus,tuviniekus savā nākotnē, jo atiecības ar viņiem ir diezgan saspīlētas,viņi ir ļoti skeptiski,jo viņu dēlam ir jābūt ideālai meitenei,un visu laiku salīdzina mani ar iepriekšējām,pat to atklāti pasakot. Būtībā saraksot visus + un -, mīnusu ir vairāk. Bet cilvēku cienu un mīlu, negribu tā vienkārši pazaudēt..

Kā domājat vai ar laiku viss var laboties? Vai arī vnk nav īstais cilvēks? Ko jūs esat darījušas, lai kopīgiem spēkiem uzlabotu attiecības?

p.s. pa ilgiem laikiem sevi pieķeru pie domas, ka skatos uz svešiem brīviem puišiem, bet tad attopos un sevi lamāju, kā gan es varu iekārot citu, ja esmu aizņemta... ehh
08.08.2013 15:54 |

Reitings 117
Man nesagādā nekādu baudu būt upurētājai. Laikam pēc dabas esmu pārāk labsirdīga, pretimnākoša, ka pieņemu visus mīnusus un ceru, ka viss kaut kad mainīsies. Būs vien jāsāk kaut kā pēc jūsu ieteikumiejm dzīvot pašai sev!
Bet vēl piebildīšu, ka tā atbildības sajūta radās no tā, ka viņš varēja agrāk dzērumā nokaunināt pats sevi vai pat mani citu priekšā. Un tad es ņēmu lietu grožos un mēģināju viņu ierobežot, ka tā un šitā ir apkauninoši darīt, un tā nu tas ir saglabājies arī tagad. Pirms katras balles viņa māte man saka, nu, pieskati viņu, būsi atbildīgā!Daudz neballējies, rīt būs jābrauc pie stūres,jāved mājās Pilnīgi tracina!
Piekrītu jums meitenes, ka katram jāpastāv par sevi. Ja esmu veselīga dzīvesveida piekritēja, tad nekādam iedzert mīlošam nebūšu aukle..
08.08.2013 19:36 |

Reitings 129
Reģ: 27.05.2013
Nu nezinu, Lory. Man arī ir nākušas virsū vēlme būt vienai, lai arī kopā esam jau daudzus gadus. Un es arī savējam pāri vienkārasi NESPĒTU nodarīt. Un tomēr zinu, ka to nožēlotu,jo to cilvēku mīlu un galu galā virsroku ņem mīlestība (P.s. šobrīd mūsu attiecības ir tik labas,kā nekad, tākā...) :)
08.08.2013 19:39 |

Reitings 117
Beyy - tieši tā. Tu pateici to, kā ir patiesībā. Es viņu cienu, mīlu, saudzēju, bet manī pazudusi jelkāda kaisle. Un pa nepilniem 3 gadiem ne reizi neesmu iedomājusies, ka gribu no viņa bērnus. Un padomājot vien par kāzām, šermuļi pārskrien. Tā mīlestība sāk pārvērsties kā mīlestība pret draugu :( pat tad ja mums ir sekss, tas vairs nesagādā tādu baudu kā agrāk, manī nekas nedzirksteļo...
08.08.2013 19:41 |

Reitings 129
Lory, Tev gadījumā nav divi vārdi? Kaut kā šķiet,ka Tevi pat ļoti labi pazīstu,ja neko nejaucu :)
08.08.2013 19:41 |

Reitings 117
Patrīcij, man prieks par jums! :) Tiešām. Forši, kad spēj saglabāt to tuvību pat tad, kad liekas ka ir iestājusies rutīna. Saglabāt to kopā būšanas prieku.
Bet mūsu gadījumā viss ir iegājis tik tālu, ka mēs satiekoties pat neapskaujamies, nedodam ne vienu bučiņu uz vaiga, vnk ejam kopā, daram savas lietas pa māju, laukiem i viss..Mūs nekad neviens nav redzējs ejam pa ielu rokās vai apskāvušies, jo viņam tas nepatīk, viņš ir praktiķis nevis romantiķis, un tas manu kaisli beidz nost. Viņš ir auksts savās jūtās un to izrādīšanā, varbūt tāpēc manī viss zūd un līdz ar to arī viņā vēl vairāk?
08.08.2013 19:48 |

Reitings 117
Man viens vārds oficiāli. :)
08.08.2013 19:50 |

Reitings 129
Par oficiālo nezini, bet draugos gadījumā nav divi? Mani tomēr nebeidz vajāt doma, ka Tevi pazīstu :D :)
08.08.2013 19:52 |

Reitings 117
Nē, draugos arī viens :D un visur citur. No kuras puses Tu esi?
08.08.2013 19:53 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Lory - bet jūs vispār esat par to runājuši, esi viņam izstāstījusi kas tevi nomoka, par savām domām , kas trūkst, ko vēlētos savādāk... Vai paturi visu sevī? Nav cita veida kā risināt attiecībās problēmas kā izrunājoties un ja negrib saprast vai nevar vienoties , tad gan tas būtu egoistiski no viņa puses.
08.08.2013 20:05 |

Reitings 117
Beyy - esmu viņam teikusi, ka varbūt mūsu attiecībās vairs nav tā,kas bija agrāk.? Ka citreiz vajag vienam otru pārsteigt, kaut vai ar puķu dobē noplūktu ziediņu, aizbraukt pie ezera piknikā uz saulrietu, vai vnk pastaigāties pa parku. Bet viņš ir kategoriski pret. Sākas jautājumi - ko mēs tur darīsim? atkal jātērē benzīns. Ko tu tur neesi redzējusi? Tīri praktisks vīrietis. Bet man tieši nepieciešami šie mazie,romantiskie momenti, nevis dārgas dāvanas,katra lata un santīma pārskaitīti braucieni. Un šajā ziņā mums nesakrīt. Ir sarežģiti ar viņu par kaut ko tādu parunāt. Dažas reizes jau ir bijušas,kad es paaicinu uz koncertu vai izbraucienā pastaigāt, viņš pasaka, ok, es tevi aizvedīšu, vari pastaigāt, kad gribēsi mājās pazvani.
ehh, varbū esmu pārskatījusies filmas, kur visi romantiski pavada vakarus pie jūras, pludmalē,parkā? Varbūt dzīvē tā nemaz nav? ;)
08.08.2013 20:34 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Man ir tāpat. Es jūtu, ka neesmu satikusi īsto, bet es vienkārši tā platoniski dzīvoju tālāk, pat nezinu, kāpēc. Un tas arī pēdējo pusgadu.
Pēdējā laikā aizvien retāk runājam, mazāk daram kopā - it kā katrs savu dzīvi dzīvotu.
08.08.2013 20:43 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Lory, gaužam garlaicigi un nav nekads nodrosinatais, ja saka, ka benzins jatere...
08.08.2013 21:20 |

Reitings 117
Mārdža - tieši manas domas. Ar laiku paliek tā, ka esi pāris, bet lietas dara atsevišķi, dzīvo kopā, bet galu galā sanāk, ka dzīvo katrs savu. Kaut kas jāmaina...

Sancho - agrāk bij jautri, vizinājāmies pēc sirds patikas, gājām uz kafejnīcām, pavadījām foršus vakarus pilsētā,pastaigājāmies. Bet tagad tik garlaicīgi..es pa mājām pati sevi izklaidēju,uz pilsētu braucu viena, iepirkties viena,atpūsties viena vai ar citiem draugiem,pat ar kaimiņu ārā pasēdēt uz soliņa iziet ir jautrāk nekā ar savu vīrieti...
08.08.2013 21:46 |

Reitings 431
Reģ: 26.12.2009
Jā, bija tāds, iepriekšējais. Nekādu nākotni neredzēju, sapņoju par citu. Sākums ar viņu bija skaists. Tauriņi, rozā brilles... Pēc 2,5g izšķīrāmies. Jau pēc gada sapratu, ka negribu neko, bet bija tāda kā pienākuma sajūta, mīlēju, ne kā vīrieti, bet kā tuvu radinieku. Bija grūti saņemties, lai tā sāpinātu. Beigās aizgāju pie tā, par kuru sapņoju.
08.08.2013 22:58 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Un pa nepilniem 3 gadiem ne reizi neesmu iedomājusies, ka gribu no viņa bērnus. Un padomājot vien par kāzām, šermuļi pārskrien.

Šis citāts rod atbildi uz tēmas jautājumu ''Nav īstais??''
08.08.2013 23:09 |

Reitings 117
Liene - man arī pienākuma sajūta. Es kā apzinīgs cilvēks cenšos cilvēkus neaizskart, būt pretimnākošai. Izskatās, ka drīz mans pacietības un žēluma kauss būs pilns. Jo pēc katrām nesaskaņām palieku nocietinātāka un vēsāk uz visu skatos. Būs jāizdara solis.

cormeum - es tik tiešām nebiju aizdomājusies par to faktu, ka nevēlēšanās radīt ar konkrēto vīrieti bērnus ir tik nozīmīga. Varbūt tāpēc, ka pati vēl esmu jauna un pagaidām bērnus negribu nemaz, bet tomēr, ja būtu īstais - vēlme būtu kaut pēc tiem 5 gadiem, bet būtu. A šeit nav ne mazākās :(

Tagad jautājums, kā lai tik vienkārši visu izbeidz :/ esmu par daudz emocionāla, domāšu par viņu,nedod Dievs vēl atpakaļ skriešu.. laikam jānogaida īstais brīdis, jo kā saka, laiks visu noliek pa savām vietām. Un sapņošu par to, kurš tālu prom.
08.08.2013 23:43 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
A ko tu gribi? Tas nav normāli ka 26 gadus vecs čalis vispār skatās uz 19 gadīgu meiteni. Tur nekas labs nevar sanākt.
08.08.2013 23:48 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
Un pa nepilniem 3 gadiem ne reizi neesmu iedomājusies, ka gribu no viņa bērnus. Un padomājot vien par kāzām, šermuļi pārskrien.

Man ari ta bija ar bijuso. Savukart ar tagadejo puisi esmu kopa pusgadu, bet jau ik pa laikam iezogas tadas domas prata (l) ari vins par to runa, doma :) Tapat ari joprojam ta iemilesanas sajuta:) Ar bijus vina pazuda jau pec menesa...
Domaju, ka ari tev sis puisis nav istais...Bet tas jau tev pasai jaizlemj :)
08.08.2013 23:52 |

Reitings 117
123 - Kāds sakars gadiem, ja cilvēki kopā jūtas ļoti labi un savā starpā nejūt gadu starpību? kas par stereotipiem :)
08.08.2013 23:56 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Ja gadiem nebūtu nozīmes, tad pedofīlija nebūtu noziegums.
Ar tādu gadu starpību tādā vecumā nevar būt kopīgas intereses, izņemot ja čalis nav īsti normāls.
09.08.2013 00:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits