Tātad situācija ir apmēram tāda...ar draugu esam kopā gandrīz 2 gadus, bet viņam ir pāris draudzenes meitenes, viņi ir draugi ilgāk kā 2 gadus, tātad vēl pirms satika mani. Ik pa brīdim satiekas un sarakstās. Nav tā ka es uztraucos par to ka viņš varētu mani krāpt vai kas tamlīdzīgs, ja ko gribētu tad tur jau sen viss būtu noticis, bet es nevaru paciest to faktu ka viņam ir jautri un viņš labi pavada laiku ar citu meiteni, jā esmu greizsirdīga, nevaru paciest to ka viņam ir vēl citas meitenes ar kurām viņš var izrunāties, ka viņiem ir kopīgi joki, ka viņas viņam uzticas un stāsta privātas lietas un visas savas ķibeles un tā tālāk. kad redzu kaut kur komentāros ka kāda sūta buču vai ko citu mīļu, no dusmām varu uzsprāgt. pirms tam viņas bija vēl vairāk, bet ar savām scēnām no daudzām tiku vaļā, bet tās tuvākās ir palikušas. Viņš manu nostāju zin, esam par to runājuši, bet atbilde vienmēr viena un tā pati, "esam tikai draugi, tev nav par ko uztraukties" utml. Tad vēl tas ka katrs dzīvojam citā valstī, un satiekamies apmēram reizi mēnesi uz 2 nedēļām. pēdējo reizi kad biju pie viņa, vienai no tām meitenēm, varētu teikt 2 ir tādas tuvas, kuras mani kaitina, vienai no viņām tad bija kaut kādas problēmas ar draugiem, kāds viņu piekrāpa un tad viņa meklēja mierinājumu pie manējā, tās divas nedēļas ik pa laikam viņš ar viņu sarakstās, un es jūtos stulbi, jo esmu pie viņa, tās pāris dienas, ko varam pavadīt kopā, viņš tērē laiku lai "mierinātu" viņu, jo redz viņa arī bija viņam līdzās un atbalstīja kad viņš izšķīrās no ex. ir vēl tā otra, arī lai draugi, baigi jautri viņiem kopā, mīļi jociņi, sirsniņas bučiņas un pārējās muļķības, bet šai ir draugs. Nav sanācis nevienu satikt dzīvē.
Esmu pārāk greizsirdīga? vai ar šo situāciju ir jāsamierinās? jāsamierinās ka viņam ir arī draudzenes meitenes? kāda būtu jūsu attieksme šādā situācijā? vai jums drauga draudzenes ir pieņemamas?