Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pīrsings mēlē?

10 gadi
Reitings 147
Reģ: 04.07.2013
Sveiki :)
Vēlejos uzzināt kaut ko vairāk par mēles pīrsingu, jo drīzumā pati taisos durt.
Sāpes? vai tiešām tik ļoti sāp kad dur?
Ko vajadzētu ēst pēc izduršanas līdz sadzīst?
Nav apgrūtināta runāšana?
Kā pareizi kopt?
Skatījos youtube video kā viņu dur, pretīgi, bet pašai gribās ;DDDD
07.08.2013 21:47 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Nekad nav patikuši pīrsingi mēlē.. arī kā citiem izskatās ne. Lai arī cik glīts pīrsings būtu ielikts, es vienmēr iedomājos par to pašu duršanas procesu, ka tas ir bijis briesmīgs, aizdomājos, vai bija komplikācijas pēc tam, vai piepampa utt :D
07.08.2013 22:06 |

10 gadi
Reitings 988
Reģ: 30.04.2011
Es dūru, kad man bija 15 gadi, tā kā īpaši to procesu neatceros, bet zinu, ka nabā man 2x vairāk sāpēja un bija lielākas problēmas. Cik atceros, tad mēle samērā ātri sadzija - līdz 3 nedēļām. Ēdu, emm, kādas pirmās 3 dienas reāli tikai jogurtus, putra utml produktus, tā lai tie īpaši nebūtu cieti un netraucētu tam caurumam un arī mēle ir dikti piepampusi, neko vairāk mutē nevar paņemt! :D :D
Es kādu gadu nevarēju kārtīgi pateikt "rrrrrr", tagad jau to varu ilgāk! :D Protams, ka "R" burtu jau 2 dienām varēju izrunāt.
Par kopšanu: es katru dienu skaloju muti ar kliņģerīšu tinktūru sajauktu ar ūdeni, līdz vairs nejutu, ka mēle sāp.

Un man ir pat tā, ka man kursa biedrenes tik pēc 2. kursa pajautāja vai man ir mēlē pīrsings, jo tad tikai pamanīja! :D Tā kā ne visiem to var tā pamanīt! :)
07.08.2013 22:13 |

Reitings 68
Reģ: 30.07.2013
Kam tev tas ir vajadzīgs, tev patīk ka kaut kas vienmēr atrodas mutē?
07.08.2013 22:14 |

Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
Nav tā, ka nesāp, bet visvairāk sāp 2 - 3 dienā, gribas ņem ārā. Nevar daudz no sākupa parunāt, jo mēle ir piepampusi.

Man pašai ir 2 gabali.
07.08.2013 22:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits