57days, nu redzi, ja man būtu šāda situācija , es pastāstītu, kā jūtos un mani saprastu, jo mans vīrietis nevēlas redzēt mani bēdīgu, man labāki ienākumi nav arguments, es labāk kādu vakaru nepaēdu , bet esmu kopā ar viņu vai ja vajadzēs pati viņam uzsaukšu vakariņas restorānā. Un ja mēs esam ģimene , tad mēs respektējam viens otru... vienu reizi es piekāpjos, bet nākamo viņš. Es ar savu draugu esam kopā 8 gadus , no viņa karjeras pirmsākumiem un jā, es izskaudu šo atrašanos darba laikā pēc tā beigām, ja darbs beidzas 18:00, tad 18:00 neviss 20:00 , visu pasaules naudu nenopelnīsi.... Es esmu un būšu pirmajā vietā un viņš man ir un būs pirmajā vietā.
Mans darbs beidzas citreiz 22, bet tākā strādāju bārā, man nav problēmu nedzīt prom klientus un pasēdēt ilgāk, tad otrs saprot kā es jūtos, arī es esmu rūgti mācīta, kad neesmu sparatusi - kas tad tur tāds... Uzskatu, ka mēs varam padarī viens otru labāku, tikai mēs ... Protams , ir fundamentālas un principiālas lietas , kuras es nekad nemainīšu, bet pa lielam man nav problēmu mainīt sevi, ja redzu ka otram būs prieks. Viņa prieks ir mans prieks un otrādi