Iepriekšējo: ieraudzīju sludinājumu zip.lv bez bildēm, piezvanīju, aizgāju skatīties, uzreiz teicu, ka ņemšu.
Esošo: ieraudzīju sludinājumu ss.lv, piezvanīju, aizgāju skatīties. Aizgāju paskatīties vēl vienu, nepatika. Zvanīju pirmajam un teicu, ka ņemšu, lai gatavo līgumu.
Cik jūs maksājat par dzīvokļa īri?
Pāris gadus atpakaļ varēja atrast skaistu dzīvokli par 100ls, tagad normālu divistabu dzīvoki ne centrā par 140 uz augšu. Cik skatījos dzīvokļus centrā, tad ir tā- pārsvarā grausti ar nesamērīgi augstām cenām.
Vakar noslēdzu līgumu par dzīvokli Purvciemā, it kā skaists, bet nez vai ir to 150ls vērts.. Vajadzēja steidzami atrast..
Centies meklēt bez mākleriem ;)
Nepiekritīšu šim ieteikumam. Esošā dzīvokļa sludinājumu bija ielikusi māklere. Pirmās telefona sarunas laikā arī nosakidroju, ka māklera pakalpojumus apmaksā izīrētājs.
Jānoskaidro visa informācija jau sākumā, nevis jābaidās no mākleriem, kā no sugas.
Nepiekritīšu šim ieteikumam. Esošā dzīvokļa sludinājumu bija ielikusi māklere. Pirmās telefona sarunas laikā arī nosakidroju, ka māklera pakalpojumus apmaksā izīrētājs.
Jā, šis pakalpojums man arī ļoti patīk, ka ir mākleru aģentūras, kur māklera pakalpojumus apmaksā izīrētājs. Vairāki paziņas šādi ir ņēmuši un ir ļoti apmieirnāti :)
Tagad, kad meklēju dzīvokli zvanīju arī mākleriem, lielākoties viņi pēc līguma slēgšanas prasa viena mēneša maksu sev, kas principā ir gandrīz tas pats, kad dzīvokļa īpašnieks prasa drošības depozītu viena mēneša īres maksas apmērā
Savu atradu caur pilsētas portālu liepajniekiem.lv bet kad meklēju meklēju pa ss.lv ,zip.lv .Jā cenas pat Liepājā ir augstas,es pa 2 istabu dzīvokli kur viena istaba ir kopā ar virtuvi,maksāšu 150ls+ elektrība,un ūdens ;)...Tagat īrējam 1istabu pa šauru jo aŗī tākā kopā ar virtuvi 100ls+elektrība un ūdens...Bet itkā dārgi kaut nedzīvoju centrā,bet ziemā 1istaba džīvoklī nesalu staigāju šortiņos nezinu kā būs 2istabu kaut tas ir uz blakus kāpņu telpā :D
Nu taču skaties sludinājumus vai ieliec pati, apvaicājies draugiem, paziņām. Domā, ka visām ir efektīva metode kā dienas laikā atrast dzīvokli tikai tev neviena nestāsta?
Savējo arī diezgan ilgi meklēju. Bet tad vienā brīdī izleca vienistabas kompakts dzīvoklītis pa 50 ls/ mēn+ komunālie( 30-40ls)
Normālā stāvoklī, lamināta grīda, pakešu logi, iebūvējamais skapis.
Tā kā, kas meklē-tas atrod.
Pati atradu caur ss.lv
Es atradu burvīgu 1 istabas dzīvoklīti ar eiroremontu ar 100lvl par īri Klusajā centrā. Meklēju pusgadu katru dienu sēžot ss.lv. Māklerim par to samaksāju 100LVL. Bez māklera tādu neatrastu, domāju.
Iepriekšējo 1stabas dzīvokli ar remontu par 120 lvl Pļavniekos (7km no centra!!!) meklēju 2 mēnešus.Es neticu, ka tagad, kad visi stundenti sabrauc uz mācībām Tu atradīsi dzīvokli par lētu cenu. Nesēdi šeit cosmo.lv, bet ss.lv!